Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-11

11 jarige Moslim bedreigd lerares met onhoofding!

Massale bedreigingen tegen een lerares op een basisschool in Berlijn-Spandau door een elfjarige! De moslim leerling bedreigde een lerares in Berlijn met geweld en onthoofding. Hij zou dinsdag hebben gereageerd op de aangekondigde sancties als zijn ouders niet kwamen opdagen voor de gebruikelijke gesprekken op school: “Als dat gebeurt omdat mijn ouders niet komen, dan doe ik hetzelfde met jou als de man met de leraar in Parijs.”
Het schoolbestuur  bevestigde het incident op de school en zei dat de schoolinspectie en het bureau voor jeugdzorg waren ingeschakeld. Schoolpsychologen spraken met de jongen. Met zijn dreigement verwees de leerling naar de moord op de leraar die in de klas karikaturen van Mohammed had getoond en werd onthoofd door een 18-jarige Tsjetsjeen.
Volgens een Maatschappijleraar op school was de 11-jarige een week eerder opgevallen. “Ik was erbij toen de jongen onmiddellijk na een minuut stilte voor Samuel Paty verklaarde dat er iemand gedood kon worden die de profeet had beledigd, dat was oké”. Op dat moment was er toevallig een imam en een rabbijn die door de school waren uitgenodigd in de buurt en spraken toen met de jongen.

Edwin Wagensveld - 17:08:12 | Een opmerking toevoegen

 
E-Mail