Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-14

Sinterklaas met echte Zwarte Pieten in Spakenburg!

Elk jaar weer laten de Zwarte Pieten van Pegida zien, dat ze er alles aan doen om de traditie voor Nederland te behouden.
Wij laten ons niet door een stelletje mafketels die een minderwaardigheidscomplex hebben, aanpraten dat deze traditie wat met racisme te maken heeft.
Afgelopen jaar werden we bleek later onterecht opgepakt en vastgezet, bij de landelijke intocht te Apeldoorn.
Dat we daar niet van onder de indruk of geintimideerd door geraakt zijn, liet ons optreden vandaag in Spakenburg zien.
Omstreeks 13.30 uur komen we aan wal op de gracht, en wandelden vandaar met Sinterklaas richting de markt.
We zagen alleen maar blijde gezichten, van jong tot oud, men wilde pepernoten, op de foto en stak een duim op of gaf een opmerking dat men dit fantastisch vond wat we deden.
Het liet voor de zoveelste keer zien, dat wat ze ons bij de MSM vertellen over hoeveel mensen Zwarte Piet nog MAAR zouden steunen, is klinklare onzin….blijkbaar worden de enquetes gehouden op dezelfde wijze , als in dictaturen een president wordt gekozen “je vraagt alleen de ja stemmers” 
Maar niet alleen de Spakenburgers hadden plezier, ook wij hadden een fantastische middag in dit oude vissersdorp. Extra om in style te blijven en om aan de corona maatregelen te voldoen, hadden we visnetjes waarmee we pepernoten uitdeelden.
We zullen deze periode nog in andere steden opduiken, o.a volgende week de 22 ste in Eindhoven, waar die dag de racistische beweging KOZP een demonstratie wil houden. 
Video intocht Spakenburg

Één van de krantenberichten over onze intocht

Capture 2020-11-14 22.10.03.jpg

Edwin Wagensveld - 23:25:37 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail