Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-22

De laffe subsidieslurpers van Ghanees Jerry en Kornuiten laten het afweten, Eindhovenaren ontvangen ZWARTE Piet met Applaus!

Na de hikhak rond aanmelding demonstratie, was het vandaag dan in Eindhoven zover.
Vanaf 14 uur zouden op het Stadhuisplein de aanhangers van de racistische beweging Kozp , tegen de voorstanders van Zwarte Piet demonstreren.00005IMG_00005_BURST20201122135304.jpg
Was het niet dat zaterdagavond laat, voor de zoveelste keer KOZP zijn aanmelding terugtrok …… de tweede keer op rij overigens in Eindhoven als Pegida een tegendemontratie had aangemeld.
Door wat beperkingen hadden we besloten ons vanaf 12 uur bij een demonstratie op de Markt aantesluiten, vandaar gingen we onder begeleiding van de politie naar het Stadhuisplein. We mochten onderweg geen demonstratie activiteiten tonen, waar iedereen zich netjes aan hield. Ongeveer 100 meter voor het Stadhuisplein was de straat afgesloten, daar begon het demonstratiegebied. Later hoorden we dat dit niet voor een ieder toegangkelijk was, alleen wanneer je bereid was in een vak te gaan staan. De omstandigheden waren voor ons niet zo belangrijk op dat moment , ging ons om met eigen ogen te zien dat het vak gereserveerd voor de lafaards leeg bleef.00013IMG_00013_BURST20201122120356.jpg
Om 14.05 uur gaven we aan genoeg gezien te hebben, de politie begeleide ons naar de parkeergarage en later zelfs door 2 motoragenten richting snelweg.
Toen we het demonstratiegebied verlieten, stond er een grote groep Eindhovenaren die een applaus gaven, ook autos die langsreden toeterden, ramen gingen open en mensen betuigden steun, duimen hoog van wandelaars , het was een fantastisch gevoel dat zoveel Eindhovenaren ons steun betuigden.
Het laat zien dat deze autoritaire burgemeester, tegen de wil van zijn inwoners Zwarte Piet heeft afgeschaft.
Wij komen zeker terug, maar ook in andere steden zullen we SAMEN met anderen het KOZP tuig laten weten dat ze niet welkom zijn!!

Mooi video verslag “Dagje Eindhoven”

Edwin Wagensveld - 20:23:08 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail