Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-28

Zwarte Pieten in Tiel, na bedreiging bij bakkerij door aanhangers KOZP!

Vandaag zijn de Zwarte Pieten in Tiel , om Bakkerij Bouman en andere winkeliers te ondersteunen na “dreigbrief” aanhangers KOZP. De 9 Zwarte Pieten met begeleiding lopen door Tiel en delen pepernoten uit, waarmee ze een hele hoop mensen een groot plezier doen horen we aan de reacties.Tiel.jpeg
De steeds jankende subsidieslurpers van het racistische clubje KOZP , blijft winkeliers en ondersteuners van Zwarte Piet “bedreigen”. Na in Nijmegen en andere steden de winkeliers al een hart onder de riem te hebben gestoken, wat het vandaag de beurt aan Tiel. Bij alle acties krijgen we vooral veel positieve reacties, kritiek op Zwarte Piet komen we op straat maar zelden tegen. Dat winkeliers na dit soort “bedreigingen” vaak overstag gaan is helaas meer dan begrijpelijk, niemand wil slachtoffer worden van geweld of een haatcampagne tegen je winkel door een stelletje malloten. Het is echter onbegrijpelijk dat de Overheid/Bestuurders/Politie keer op keer hier heel lachoniek over doen, en niet groot in de media aankondigen dat ze onderzoek gaan doen. Bel maar eens naar een moskee met de mededeling “als die Koran in moskee blijft liggen” gaan we de moskee “kapot maken” !
Daarom zullen er dit jaar en ook volgend jaar steeds weer Zwarte Pieten onderweg zijn en pepernoten uitdelen, deze traditie hoort bij Nederland en laten we niet door een stelletje zeurpieten verzieken.

Op het Youtube kanaal staat een korte video! 

Edwin Wagensveld - 15:43:46 | Een opmerking toevoegen

 
E-Mail