Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-12-31

Voor de 3de keer, verbied de Kalief van Eindhoven Jorritsma een #Pegida demonstratie!

Had iemand wat anders verwacht, nadat bekend werd dat Pegida netjes een demonstratie voor 31.12 had aangemeld?
Je kan er bijna de klok op gelijk zetten, want dat Jorritsma aan #metenmet2maten doet weet iedereen eigenlijk wel.Screenshot_20210101_190234.jpg
Mensen die hem de hand nog steeds boven het hoofd houden, komen dan met MAAR oudjaarsnacht, MAAR corona, MAAR druk op politie, MAAR vuurwerk….
Gelden deze MAAR ook als demonstraties in Wit Rusland de machthebbers even niet uitkomen, die verboden worden uit angst voor wanoordelijkheden? Nee, tuurlijk niet, een democratie en grondrechten heb je niet van 8 tot 5 uur , of wanneer het toevallig wel of niet uitkomt, deze heb je 24/7. Keer op keer komt deze autoritaire ijdeltuit met hetzelfde smoesje “de provocatieve demonstratie van Pegida kan zorgen voor wanoordelijkheden door tegenstanders”! Eerst was het altijd provocatief want voor de Moskee, nu is het niet voor de Moskee maar op het Stadhuisplein en nog steeds provocatief ? In de raadsvergadering van 03.09.2019 waar hij aangaf niet wegens wanoordelijkheden maar dat wegens ZIJN geweten een BBQ had verboden, sprak hij nog GROOT uit dat Pegida altijd op het Stadhuisplein mocht demonstreren, want daar kon hij zorgen voor veiligheid…..Bijkbaar is het aantal gewelddadige moslims in ZIJN EINDHOVEN enorm toegenomen, want ineens is het ook daar niet mogelijk voor onze veiligheid te zorgen. Waarom benoemt hij gewelddadig moslimtuig tegenstanders, bij andere groepen gebruikt Jorritsma zelfs leugens om ze te kunnen framen. Waarom hebben al die veroordeelde geweldplegers niet een gebiedsverbod gekregen rond Pegida demonstraties, iets wat deze Burgemeester wel deed bij de Hooligans die wegens ongeregeldheden rond Sinterklaasintocht waren veroordeeld. 
Ook kwam , MAAR jullie mochten toch als Zwarte Piet demonstreren!  Klopt eender als het jaar ervoor, ook toen kwam KOZP die het liefst alle andersdenkende blanken wil deporteren niet opdagen, moest hij om zijn partijdigheid in de Zwarte Piet kwestie te verbergen naast de demonstratie van KOZP die van Pegida natuurlijk toestaan.
Een partijdigheid waarvoor de media grotendeels zijn ogen sluit, in andere steden van Nederland heb ik regelmatig contact met mensen van de media die navragen hoe bepaalde zaken zoals arrestaties zijn afgelopen, wat stand van zaken is rond aangiftes enz. In Eindhoven sluit men de ogen, men speelt evenals het Openbaar Ministerie het spelletje mee, vraagt niet naar uitkomst arrestaties, aangiftes of waarom het zolang duurt. Kijk ook naar screenshot waar Omroep Brabant een foto gebruikt die niets met Pegida te maken heeft van iemand die opgepakt werd, en binnen 2 zinnen we extreem rechts en anti-islam genoemd worden.Dit maar ook duidelijk werd het in de zaak rond het moslimtuig dat voor geweld tegen de politie voor de rechter moest verschijnen, je merkte het ongemak van de Pers als we tijdens de pauze op de gang zaten, maar nu de niet politiek correcte demonstranten slachtoffer waren moest er natuurlijk gezwegen worden. 
Wanneer Pegida dan een demonstratie aanmeld, die al weken was aangekondigd dat hij zou komen als we niet eindelijk eens na 19 maanden een reactie op bepaalde zaken zouden krijgen, zou je als gemeente ook het gesprek kunnen aangaan om naar alternatief te kijken, niets, men wacht tot de laatste dag, en komt dan met een verbod. Screenshot_20210101_180649.jpgDat deze burgemeester in een ivoren toren leeft, geen flauw benul heeft van het werkelijke leven, laat zijn tweet zien van 01.01.2021 , zelfs de grootste dwaas wist dat het niet rustig zou blijven, hij gaf juist dat ook als argument om demonstratie te verbieden, dan twittert hij 1 minuut na middernacht ” Geen vuurwerk maar het geluid van klokken in #Eindhoven” wanneer ik niet beter wist, zou je denken dat dan Eindhoven blijkbaar de enigste Stad in Nederland was, waar geen vuurwerk werd afgestoken, maar ze allemaal braaf luisterden naar de Führer van de Stad. Het was natuurlijk totaal anders, ook in Eindhoven werd zwaar vuurwerk afgestoken, logisch als je maar een paar kilometer van de Belgische grens woont, waar geen vuurwerk verkoop verbod was. We leven in een land waar #corona misschien tijdelijk onze vrijheden beperkt, maar het beperken van vrijheid en zelfbeschikking is al veel langer aan de gang. Ben blij dat toch zoveel mensen niet als lamme schaapjes deze regels opvolgen, niet omdat ze niet in corona geloven, maar maatregelen/verboden die totaal niets helpen in de strijd tegen het virus, niet accepteren en daarachter een andere agenda zien. Wij zullen volgende week beslissen wanneer de volgende demonstratie gaat plaatsvinden in Eindhoven, gaan in moment uit van zaterdag 16 januari. Dan gaan de klokken waarover Jorritsma sprak zeker luiden, bedoel daarmee de alarmklokken over het gezwel islam voor onze samenleving, we zullen tijdens die demonstratie een KORAN gaan vernietigen, kijken met welke smoes Johhnie gaat komen om dat te verbieden!!

Edwin Wagensveld - 17:11:50 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail