Meest recente 5 inzendingen

  • Groot deel moslimjongeren, gevaar voor onze Rechtsstaat!
  • FCK SLM
  • Straatnamen en monumenten doen anders vermoeden, dan realiteit is
  • Reizen door landen zonder Massa-migratie en Islamisering, EEN GENOT!
  • Een lange reis, naar een "geheimzinnig" gebied!!

2021-12-18

Dank Hugo, opnieuw Kerst met maximaal 4 personen!

Voor de tweede keer Kerst vieren tijdens een lockdown, we zijn ondanks vaccinatie en vele beloften geen moer opgeschoten sinds Kerst 2020.
Excuses, laten we bij de feiten blijven, in tegenstelling tot de vorige kerst hebben we nu geen avondklok. kmc_20211218_172123.jpg
Deze onnodige lockdown is het gevolg van ruim 1½ jaar beleid van één van de grootste flapdrollen die we in NL ooit op het ministerie van volksgezondheid hebben gehad. Hugo heeft werkelijk niets, maar dan ook niets goed gedaan tijdens deze “crises” met ondersteuning van een aantal virologen die totaal niet bezig zijn met wat hun adviezen voor de maatschappij betekenen. Door nu weer als laatste land te boosteren, lopen we opnieuw achter de feiten aan, waar bedrijven en gezonde mensen opnieuw de dupe van zullen worden. Deze corinacrises maakt duidelijk dat de Overheid reageert op problemen, geen vooruitziende blik heeft. We zien dat overigens ook bij het migratie probleem dat we in ons land hebben, alleen daar is men niet bereid keiharde maatregelen te nemen. Ik ben geen antivaxxer, wel tegen dwang of indirecte dwang je te laten vaccineren. Ik hield me aan 1.5M afstand of het dragen van een mondkapje uit respect voor de zwakkeren onder ons. Wat zijn we nu na 2 of 3 prikken, vele beperkingen die zorgen voor tweedeling, bedrijven die in de problemen komen of failliet gaan etc opgeschoten? Niets, nada, opnieuw zitten we met de Kerst en Oudjaar thuis opgesloten. En wie 21 mensen thuis uitnodigd waarvan er dan enkele niet komen, hoeft niet op coulance zoals bij Amalia te rekenen. 
Bijzonder is dat veel van de personen voor wie ik en anderen beperkingen accepteerden want “Samen”, die gedachte zelf lieten vallen toen ze een vaccinatie kregen en dachten beschermd tezijn. Personen die nu geen probleem met uitsluiting hadden van de personen die zwakker zouden zijn want niet gevaccineerd. En kom niet met dat smoesje die QR maatregelen of 2G nodig maken om de niet gevaccineerden te beschermen, want met zelfde argument “beschermen” hadden dan ook alle zwakkeren buitengesloten kunnen worden toen er geen vaccin was.
Dat deden we niet, want gedachte was Samen overwinnen we corona!
Deze lockdown zal Hugo wel gebruiken om zijn 2G te kunnen uitrollen, want welke winkel/horeca etc weigert aan 2G te voldoen als dat zijn enige manier is te overleven. Een fenomeen dat we al snel zagen in deze corinacrises, de Overheid koopt de steun en het stilzwijgen van de ondernemers.
In Nedersaksen (Deelstaat Duitsland) heeft een rechtbank de 2G regel in niet essentiële winkels overigens verboden, in Nederland waar de rechtspraak geen vonkje onafhankelijkheid meer heeft is zo’n vonnis helaas niet te verwachten. 
Hoe zou het tijdens de Aids crises zijn geweest, als je een QR code moest laten zien dat je geen aids had om toegang te krijgen?
In Duitsland groeit het aantal demonstraties enorm, vooral in het Oosten waar mensen steeds meer het gevoel krijgen dat al is die muur er niet meer ze in een dictatuur leven.
Een politiemacht die ze jarenlang met de overlast en gevaren door migratie in de steek liet, kan nu ineens als een soort Stasi optreden, beboeten en arresteren wanneer je geen 1.5M afstand wilt houden.
Als ik met deelnemers van deze demonstraties in gesprek ga, hoor ik dan dat toen in de DDR ook vele mensen braaf uit angst deden wat de Staat van ze verwachte, gingen zelfs op vakantie naar voorgeschreven landen die een zelfde dictatoriale structuur hadden, werden lid van een Staatspartij om vooral niet negatief op te vallen en waren zelfs bereid anderen te verraden om zelf priveleges te krijgen. Van mij zal je geen vergelijkingen met WOII horen, heb me daartegen vanaf begin duidelijk uitgesproken, en natuurlijk gaat de vergelijking met een DDR ook niet 1:1 op, maar één ding is me wel heel duidelijk geworden ” grondrechten gelden blijkbaar alleen in goede tijden, in slechte tijden zijn ze ineens niets meer waard”. 

Edwin - 18:29:36 | Een opmerking toevoegen