Meest recente 5 inzendingen

  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!
  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!
  • Ambassade tour in Den Haag 23 september!
  • Griekenland laat zien, asielzoekers opsluiten is oplossing voor Ter Apel!

2022-03-01

11 mnd na verfbommen, getuigenis bij rechter commissaris.

Op 31.03.2021 werd een aangemelde demonstratie tegen beëdiging islamiste Kauthar Bouchallikht, door Links Antifa tuig met verfbommen verstoord.

We waren door een internet oproep van Antifa “Smash” gewaarschuwd, de eerste verfaanslag liep voor het links geïndoctrineerde meiske dan ook niet goed af. Na 2 maal Edwin niet getroffen te hebben, kreeg ze de volle laag verfspray in haar gezicht 🤣

Iets later kwam de volgende die oproep van Antifa in daden wilde omzetten, deze E. L. R.. Screenshot_20220301_092347.jpggooide 2 verfbommen waarvan één aan de buitenkant en één in de auto waar de geluidsinstallatie stond, Edwin die op dat moment werd geïnterviewd door PowNed kon haar d.m.v burgerarrest staande houden. De auto was zowel aan buiten als aan binnenkant door verfbommen getroffen, geluidsinstallatie had geen voltreffer en werkt na schoonmaakbeurt gelukkig nog prima. 

Vandaag was Asje die aangifte tegen aanslag met verfbommen had gedaan, gedagvaard om als getuige bij de rechter commissaris te verschijnen. Eigenlijk zou de zaak al afgelopen zomer voor de Politierechter komen, dat ging niet door en daarvoor in de plaats dit theater. De verdachte was zelf niet aanwezig, bij deze 2 uur durende niet openbare zitting. De gebeurtenissen werden nogmaals doorgenomen, later zou er nog een getuige komen echter hebben wij geen idee wie dat kan zijn. Eigenlijk is de zaak die onder de ogen van de politie, camera’s gebeurde, een eitje voor rechtspraak, waarom zoveel poespas is ons dus niet geheel duidelijk. 
Geef dat meiske 100 stokslagen en ga akkoord met de schadeclaim van Asje, en zaak is naar onze tevredenheid afgewikkeld. 

Wel fijn dat horeca weer voor iedereen toegankelijk is, konden zo nog even allen samenzitten. 

Wordt vervolgd! 

Edwin - 20:37:48 | Een opmerking toevoegen