Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2021-10-16

Hoogste tijd voor paar duidelijke woorden!

“Ik ben het spuugzat, dat gezeik over bijzaken en zwijgen of de werkelijke gevaren en problemen in ONS land” 

Van mensen die voortdurend in allerlei programma’s, kranten met doemscenario’s en andere griezeltheorien komen om ons hun klimaat religie onzin te verkopen. Eender als bij Corona, laten “wetenschappers” zich als Prostituierte door Politiek en het Bedrijfsleven gebruiken. 

Doodziek van de media aandacht die religieuze en seksuele minderheden krijgen, die mij in mijn vrijheid willen beperken van wat ik wel of niet mag zeggen. Boos dat we regeert worden door leugenaars en ongekwalificeerde zakkenvullers, we geen onafhankelijke rechtsspreking meer hebben, politie en andere diensten er alleen nog zijn om de zittende macht te verdedigen. 

kmc_20211016_123819.jpgHoe ziek is een land als het  

onder het mom van een “diverse samenleving” wegkijkt voor de gevaren die migratie betekent voor onze veiligheid, ook omdat hoernalisten weigeren de bevolking het echte beeld van de “vluchteling” die komt en hoe hij zich daarna gedraagt te laten zien. 

Cijfers en statistieken over criminaliteit en kansen op de arbeidsmarkt maken duidelijk, het zijn geen incidenten, migratie zorgt voor structurele problemen. Toen wij 7 jaar geleden (vandaag viert #Pegida in Dresden zijn verjaardag) waarschuwden voor de migranten en daarvoor als nazi en racisten werden uitgemaakt….. geen woord hebben gelogen! 

Migranten en vooral die uit islamistische landen, zijn geen verrijking maar een belasting voor elk land dat Vrijheid en Gelijkwaardigheid hoog in het vaandel heeft staan. Je bent hypocriet en een huichelaar als je met het vingertje wijst naar Polen en Hongarije als het om Lhbti rechten gaat, tegelijk bij geïmporteerd antisemitisme tijdens “Free Palestine” demonstraties en toenemende Homohaat in eigen land door vooral mensen met een migratieachtergrond zwijgt.
Wat krabbelen onze grootouders en overgrootouders, de scheppers van onze  welvaart en vrijheid, zich achter hun oren als ze zien hoe de huidige deug generatie omgaat met wat zij hebben opgebouwd. 

Edwin - 17:03:35 | Een opmerking toevoegen

 


 
E-Mail