Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Gaat Ramstein onze tsunami 2021 worden?
  • Post van de vijanden van het Nederlandse Volk!!
  • Iedereen is gelijk, maar wij bepalen wie gelijk is!
  • Interview met Afrikaanse Volkspartij
  • Wat doet u, als uw kind/vrouw bij een #islam aanslag om het leven komt?

2021-05-25

Kan iemand het Openbaar Ministerie uitleggen wat Art1 betekent ?

Ben je een autochtone blanke Nederlander met een “rechtse” gezindheid, behandelen ze je bij Justitie moeten we uit eigen ervaringen de laatste jaren vaststellen als een tweederangs burger.

Twitter bericht met video

Al jaren ontneemt tuig ons met gewelds dreigementen het demonstratierecht al voor we er gebruik van kunnen maken, of zorgt met dreigingen en gebruik van geweld dat we demonstraties moeten afbreken. En waar je dan verwacht dat in een Rechtsstaat dit met alle hardheid aangepakt gaat worden, gebeurt het tegendeel in Nederland zolang de daders moslim, allochtonen of links zijn. Zegt een “rechtse” spreker tijdens een demonstratie mogelijk iets wat verboden is volgens de wet, haalt politie je uit voorzorg van het podium af en ziet OM dan later wel of dat terecht was, bij een Ghanees was het strafbaar en ontliep met een sorry strafvervolging. Gooien allochtonen met stenen, glas, vuurwerk etc richting rechtse demonstranten, kijkt men toe zonder in te grijpen onder het mom van de-escaleren, en pakken ze de personen op die worden bekogeld want ze provoceren. Dit gebeurt keer op keer, met het gevolg dat dit tuig telkens wegkomt zonder bestraft te worden. We hebben dit zelf al vele malen ervaren, het zijn dus geen incidenten, maar het is structureel beleid bij justitie. Toen blokkeerfriezen vreedzaam de weg blokkeerden, volgde er binnen het jaar een rechtzaak “want iedereen heeft het recht om te demonstreren”, toen Hooligans in Eindhoven met eieren naar KOZP gooiden en ze uitscholden, volgde er binnen een goed jaar een rechtzaak. Bij beide rechtzaken was er ook plaats voor KOZP, die spreekrecht kregen. Wij zijn nu vandaag twee jaar verder, met onze aangifte is tot heden niets gebeurt, hij lag zelfs al in het archief , moesten we ervaren toen we probeerden deze aan de zaak te voegen waar het om geweld tegen agenten ging. Vreemd, want tijdens de rechtzaak waar het alleen ging om geweld tegen agenten, werd meermaals over verstoren Pegida demonstratie gesproken, en ook in het vonnis staat dat door het geweld de demonstratie moest worden afgebroken. Dus waarom doet Openbaar Ministerie niets, als ze zelf spreken over verstoren? Vonnis
Keuren ze het verstoren stilzwijgend goed, of geeft Grapperhaus misschien hoogstpersoonlijk het Befehl “onder tapijt vegen”? OM.jpg

Logisch uit zicht van moslimknuffelaars dat men onze aangifte niet wilde toevoegen, want voor geweld tegen een agent en verstoren demonstratie samen kan je geen paar uurtjes taakstraf meer opleggen. Zeker niet omdat er net zoals bij de blokkeerfriezen via WhatsApp werd opgeroepen om de demonstratie te verstoren (gaf verdachte tijdens rechtzaak geweld agenten zelf toe), het was dus geen opwelling maar afgesproken werk! Tot heden is er echter niemand voor opruiing aangeklaagd of vervolgd, denk zelfs dat daar niet eens onderzoek naar gedaan is. Want zelfs in beeldmateriaal wat we aanboden met rellende moslims, had politie totaal geen interesse. Als je de straffen vergelijkt die deze islamisten kregen voor trappen agenten, stenen aan hoofd agenten en paard gooien, en de straffen die je krijgt als je geweld pleegt bij een anti-corona demonstratie……dan weet je aan welke kant het OpenbaarMinisterie/Justitie in bananen republiek Nederland staat!!
Hier straffen islamisten
Hier straffen anti corona demonstranten

Dat was ook al te verwachten, als je ziet hoe Justitie reageert wanneer blanke autochtonen KOZP aanvallen :
Grapperhaus beloofde na intocht: relschoppers worden hard aangepakt
Of hoe na het geweld door moslims tijdens een Pegida demonstratie:
Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie liet aan De Telegraaf weten dat eerst moet worden uitgezocht wie wat precies heeft gedaan. ‘Het kan zijn dat sommige personen met een dagvaarding worden heengezonden. Maar het kan ook zijn dat we er uiteindelijk geen chocola van maken.’
Na die reactie hagelde het kritiek, blijkbaar besloot men dan toch maar te kiezen voor het door ons als toeschouwer bijgewoonde showproces. Een OvJ die blijkbaar de middelbare school niet had afgemaakt, het tuig al gelijk duidelijk maakte dat ze voor het lange wachten op de rechtzaak als bonus geen celstraffen zou eisen. Het was lachwekkend, slecht voorbereid, ze verschillende daders verwisselde, en dat na een jaar voorbereiding inclusief een half jaar extra doordat de zaak wegens corona vetraagd was.

Iedereen die ons volgt, kan niet zijn ontgaan dat er continue als het om onze rechten gaat, bij justitie, politie en bestuurders aan #metenmet2maten wordt gedaan.
Want dit is niet de enige aangifte die op de plank ligt, een andere aangifte werd ondanks bewijs van geweld , niet behandeld en wachten we op procedure 12, aanhoudingen van ons voor het flyeren zonder flyers bijna 2 jaar geleden (niets meer te horen gekregen tot heden), over aanhouding jaar geleden in Den Haag en nog enkele andere zaken, zwijgt het OM ook. 
En we zagen aan het vandalisme met verf door links tuig bij onze laatste demonstratie in Den Haag, dat dan ineens het Openbaar Ministerie binnen 2 werkdagen kan beslissen dat het niet tot een rechtzitting gaat komen, ze achter gesloten deuren een dealtje maken in juni, want ja het slachtoffer is iemand van Pegida , en dat vinden de Wappies van het OM bĺijkbaar prima.

Mag je dus zoals 26.05.2019 eindelijk bij een moskee demonstreren, wat door dreigbrieven moskeen, dreigementen moslimgemeenschap, islamistenpartijen die moties indienen voor verbod, een uitzondering is, ondanks leuke onderzoekjes ombudsman, boekje gemeente Amsterdam “demonstreren bijkans heilig” en burgemeesters die roepen dat demonstreren een grondrecht is, verwacht je dat wanneer het dan alsnog eindelijk wordt toegestaan en door islamtuig wordt verstoord, justitie alles op alles zet om dit grondrecht te verdedigen, en niet zoals nu gebeurt , het oogluikend toestaat omdat het moslims zijn.
We zien nu dat wegens niet afstand houden bij protesten, de politie het waterkanon, de hondjes en wapenstok inzet en binnen korte tijd het plein of veld schoonveegt. In Eindhoven stonden wij anderhalf uur stil op enkele honderden meters van de moskee, de politie was toen niet bereid het plein in zijn geheel schoon te vegen, wij verdenken zelfs als we terugkijken naar verloop van die avond, dat het nooit bedoeling van gemeente was om ons bij de moskee te laten aankomen.Het begon al dat men kort voor aanvang demonstratie ineens aanhanger met muziek wilde verbieden, ondanks dat dit in melding demonstratie stond, stonden agressieve islam aanhangers heel dichtbij vanaf begin, maar wilden wel een agent onze auto laten besturen, hielden ze de groep niet tegen toen die richting moskee bewoog, en werd ons advies gegeven te stoppen met de demonstratie, dat kenden we ook uit andere steden, kan men het verkopen als Pegida blaast aftocht, en niet Burgemeester moet demonstratie afbreken.

We laten het hier niet bij zitten, dit is puur intimideren van mensen en hopen dat ze uit angst de volgende keer wegblijven, denk iedereen kan zich voorstellen hoe het voelt als je anderhalf uur stilstaat, regelmatig bekogeld en bedreigd word, ingesloten staat door heel veel politie , daarna met een bus moet worden ontzet en naar veilig heenkomen wordt gebracht , van waar je dan na een uur wachten tot kust veilig is door enkele neutrale Vw busjes naar je parkeerplek kan worden gebracht.
Ons gaat het niet zoals het tuig van KOZP om een schadevergoeding, ons gaat het om rechtspreken, gaat dat nu na twee jaar niet snel gebeuren door het Openbaar Ministerie, zullen we het dat op onze EIGEN manier gaan doen!!

Edwin - 15:38:48 | Een opmerking toevoegen

 


 
E-Mail