Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Gaat Ramstein onze tsunami 2021 worden?
  • Post van de vijanden van het Nederlandse Volk!!
  • Iedereen is gelijk, maar wij bepalen wie gelijk is!
  • Interview met Afrikaanse Volkspartij
  • Wat doet u, als uw kind/vrouw bij een #islam aanslag om het leven komt?

2021-05-27

Twee weken vakantie op kosten vd Staat, komen dichterbij!

Enkele dagen geleden schreef ik hier, dat het Openbaar Ministerie al twee jaar weigert onze aangifte te behandelen wegens  het verstoren van onze demonstratie in Eindhoven door gewelddadige moslims. 

Maar als ze denken ons een oor aan te kunnen naaien, zijn ze er keer op keer als de kippen bij. 

Op 12 november 2017 hielden we smorgens in Enschede een actie, dat werd gezien als een demonstratie die niet /te laat was aangemeld. Dat gebeurt in Nederland bijna dagelijks, kijk alleen al naar Action Rebellion de laatste tijd. Maar zijn het acties van “rechts”, denkt men ineens anders over “vrijheid van meningsuiting” en geven ze je een boete of dreigen met dwangsommen.IMG_20210528_084445.jpg
Dreig je Sinterklaas te vermoorden, kost je dat als links gekkie €250,-, dreig je richting Thierry Baudet met “PAF” moet je goed 2 weekjes aan het werk. 
Maar verkondig je als “rechts” je mening die niet is aangemeld (of te laat) zonder dat er wanoordelijkheden of andere gevaren zijn ontstaan waardoor een “demonstratie” beperkt/verboden zou kunnen zijn, krijg je als enige van de 14 personen een boete van €750,-. Er waren ook geen gevaren voor de volksgezondheid,verkeer of wanoordelijkheden die voor beperking verbod hadden kunnen zorgen, Politie kwam eerst toen video opnames etc allang klaar waren en grootste deel vd groep bij Mc Donald zat.Hier gaat het ook niet om het te laat/niet aanmelden van een “demonstratie”, want wanneer deze actie op zelfde locatie en tijd tegen het klimaat of racisme was gegaan, zou er niets zijn gebeurt. Maar de actie was tegen de bouw van een islamitische haat kazerne, dat is de enige reden waarom ineens alles uit de kast werd gehaalt. 
Konden we ook zien aan de dwangsom die men mij al eerder oplegde in zelfde gemeente, wegens “plakken en kladden”, die uiteindelijk door een rechter van tafel werd geveegd. De Rechtzaak (bericht tubantia) om deze boete van €750,- was meer een toneelstuk, mijn outfit edwin-wagensveld-pegida-925x400.jpg(Djellaba met tekst, bid kleedje en slippers) liet al zien dat ik totaal niet onder de indruk ben van de wappies bij Justitie. Download (12).jpegDe rechtzaak zelf was zo lachwekkend, dat ik daar al aangaf de boete niet te betalen,  en omdat ik geen enkel vertrouwen in de NL rechtsstaat heb ook niet in beroep zal gaan, stak mijn handen al omhoog om gelijk de 15 dagen cel te kunnen beginnen. Zo snel gaat dat niet zei de rechter, en dat blijkt nu. In maart 2019 stuurde het CJIB nadat ik niet reageerde op betaal vorderingen, de incasso naar de Duitsers. Blijkbaar dachten de Duitsers laat die NLers maar effe wachten, want eerst ruim 2 jaar later 27.05.2021 krijg ik nu een eerste informatie brief. En nu zal de Nederland wel haast bij gaan krijgen, want als de vordering niet voor 13.08.2022 is gelukt , is alles telaat. Ik zal weer niet reageren, als ook niet betalen. Geen cent krijgen jullie van mij, integendeel het kost jullie tot nu al behoorlijk belastinggeld. Nu ik weer niet reageer of betaal is het eventjes afwachten of de Duitsers verder willen gaan met de vordering, staat dan misschien deurwaarder voor de deur, of dat ze het weer terugsturen aan Nederland. Dan kan ik me met m’n koffertje komen melden, en begint een nog groter theater met iemand die in de cel ook duidelijk maakt hoe hij over de islam denkt.
Ik weiger altijd tijdens gevangenschap te eten, dat is in de gevangenissen namelijk “halal” ( Het uitgangspunt van gevangenisvoedsel is dat het niet door geloof overwegingen van gevangenen zorgt voor beperkingen), en als ik denk aan wat dit geintje de Overheid dan uiteindelijk heeft gekost, is dat 15 dagen genieten. 🤣
Iedereen kon laatste jaren ondanks deze “veroordeling” zien, dat wij ons hierdoor niet hebben laten intimideren, en gewoon doorgaan. Hou u op de hoogte, is het ineens twee weken stil, dan weet iedereen waar ik ben. 

PS:
Overigens is deze brief niet het enige wat vertraging heeft opgelopen, met genoegen kan ik u vertellen dat voor die islamistische haatkazerne er nog niet eens een bouwvergunning is !!

Edwin - 18:05:12 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Um automatisierten Spam zu reduzieren, ist diese Funktion mit einem Captcha geschützt.

Dazu müssen Inhalte des Drittanbieters Google geladen und Cookies gespeichert werden.


 


 
E-Mail