Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!
  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!
  • Ambassade tour in Den Haag 23 september!
  • Griekenland laat zien, asielzoekers opsluiten is oplossing voor Ter Apel!

2021-08-12

Post van de vijanden van het Nederlandse Volk!!

Toen een paar Friezen de snelweg blokkeerden om #Kozp demonstranten het demonstreren onmogelijk te maken, haalde Justitie alles uit de kast om de daders te bestraffen, in snel tempo werd er onderzoek gedaan, werd zelfs een video gemaakt waarmee alle Nederlanders  duidelijk moest worden dat het verstoren van een demonstratie een strafbaar feit is!! De Friezen werden voor deze geweldloze actie veroordeeld tot taakstraffen , tijdens de rechtzaak mocht #Kozp zijn huilverhaal doen, en kregen schadevergoeding toegegesproken. 
Toen in november 2018 “Hooligans” een #KOZP demonstratie in Eindhoven verstoorden, liet Justitie opnieuw zien er haast van te willen maken en de daders te pakken te krijgen, het ging namelijk opnieuw om blanke daders en zwarte slachtoffers. Juli 2019 en dus nog geen 9 maanden na de gebeurtenis, begon de rechtzaak, mocht opnieuw #KOZP zijn huilverhaal doen en schadevergoeding eisen, en werden 14 relschoppers veroordeeld.
In dezelfde stad Eindhoven was er op 26 mei 2019 een veel grotere veldslag, moslims verstoorden met zwaar geweld een #Pegida demonstratie waarbij agenten gewond raakten. Maar zoals bijna altijd, hebben Politie en Justitie dan geen haast, raken aangiften zoek, hoor je maanden of jarenlang niets meer, en moeten we via gemeenteraadsvragen meegedeeld krijgen dat er in september 2020 een rechtzaak zou zijn. Vreemd, als je aangifte hebt gedaan, maar dan niet als getuige bent opgeroepen. IMG_20210812_104752.jpgEr waren meer dan 3 weken voor nodig, en heel veel telefoontjes, om meegedeeld te krijgen dat de aangifte zoek was geraakt, maar die nu van Limburg naar Eindhoven was gestuurd, echter de Officier van Justitie niet bereid was deze aangifte bij de rechtzaak te voegen. Ik zie nu aan de brief, dat we toen opnieuw zijn BELOGEN en men de post vanuit Limburg blijkbaar gelijk weer opzij heeft gelegd “aangifte maandag 2 november 2020” staat boven de brief, terwijl  gesprekken over toevoegen dus in augustus kort voor rechtzaak in september plaatsvonden. Dat verklaard ook waarom zelfs slachtofferhulp, de gang van zaken toen enorm verbaasde. Nu komt de Officier van Justitie die onderdeel is van een systeem dat eerst een aangifte ruim 2 jaar laat “verdwijnen”, dat het niet meer opportuun is de zaak in behandeling te nemen. En vraagt zich af of het bewijsbaar is, het antwoord daarop JA.
Wij waren bij de rechtzaak die ging over het geweld tegen de #politieagenten. De Officier sprak toen meermaals over verstoren demonstratie, de Rechter sprak meermaals over verstoren demonstratie, een verdachte gaf tijdens de rechtzaak toe dat hij daarheen was gekomen om de demonstratie te verstoren, nadat daar in groepen vooraf toe werd opgeroepen. De geweldplegers kregen tijdens de rechtzaak in 2020 al een bonus , doordat Officier aangaf vanwege wachttijd (1 jaar) geen gevangenisstraf te eisen, nu opnieuw een bonus door een strafbaar feit waar anderen meer dan 100 uur taakstraf voor kregen, niet te willen vervolgen. En het ging bij de meeste daders om veelplegers, niet om personen die voor het eerst door emotie met Justitie in aanraking kwamen.  Maarja het waren moslims, die SLACHTOFFER waren van PEGIDA!!
Iedereen die weet dat daders geweld tegen politie op 24 januari 2021 Eindhoven bereids in februari 2021 werden veroordeeld tot celstraffen, hoef ik niet te vertellen dat deze zaak Stinkt en niets met werkdruk etc te maken heeft…… maar hier een politieke agenda achter zit!! 
Een politie organisatie kan ik niet meer serieus nemen als ze weer te maken krijgt met geweld, en dan het zoveelste huilverhaal doet bij NOS ( gefinancieerd door Nederlandse Overheid), terwijl de Politie organisatie meewerkt aan het #metenmet2maten bij geweld tegen uw agenten. Over de wappies bij het Openbaar Ministerie kan ik alleen nog maar lachen, er komt een tijd dat ik pek en een schaar benodig!
En geloof me ik doe het met plezier, want wanneer ik 15 dagen de cel in moet wegens het niet aanmelden protest (wat niets klopte), maar tuig niet wil vervolgen voor verstoren aangemelde demonstratie, zegt dat genoeg over aan welke kant het OM staat!!

Edwin - 09:57:18 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter





 
E-Mail