Meest recente 5 inzendingen

  • Iran before islam and after islam.
  • We gaan in cassatie bij Hoge Raad!
  • Openbaar Ministerie "Jullie kunnen me rug op"
  • De Oriënt-Express tussen Suhl en Erfurt, een treinreis met angst?
  • Op Lampedusa heeft geen omvolking plaatsgevonden!

2024-08-01

Openbaar Ministerie “Jullie kunnen me rug op”

Met dit bericht wil ik laten zien dat er structureel wel onderzoek wordt gedaan als moslims of deugertjes zich beledigd voelen door Politie & Openbaar Ministerie, maar als moslims mij of anderen bedreigen, beledigen of doxing plegen, doen de Politie & Openbaar Ministerie niets of zelden iets. Het #metenmet2maten heeft in Nederland zulke proporties aangenomen, zoals je alleen verwacht in een bananerepubliek!

Ik kreeg, als ik me goed herinner, in april een telefoontje van de politie Arnhem. Er was een aangifte tegen mij gedaan en ze vroegen of ik een afspraak kon maken voor een verhoor. Toen ik vroeg waar het over ging, kreeg ik daarop toen behalve dat het weer eens om belediging ging verder geen concrete informatie. Al 9 jaar lang word ik geconfronteerd met geweld, bedreigingen, verstoringen van demonstraties, doxing en kan niet zonder veiligheidsmaatregelen over straat. Maar alle aangiftes die ik zelf heb gedaan de laatste jaren, of anderen namens ons, zijn tot nu toe geseponeerd. We beperken dus wel continu mijn grondrecht van demonstratie vanwege bedreigingen, roepen continu dat het demonstreren bijkans heilig is, maar politie en openbaar ministerie laten de veroorzakers van deze beperkingen bijna altijd ongemoeid. We geven dan de persoon die van zijn grondrecht gebruik wil maken een gebiedsverbod van 6 maanden en zetten dan 600 agenten in om mij uit de stad te weren, maar als het gaat om het pakken van de eventuele daders van bedreigingen en geweld tegen een persoon wiens mening je niet aanstaat, is er plotseling geen mankracht beschikbaar. IMG_8258.jpegDit maakt duidelijk hoe vooringenomen het Openbaar Ministerie is, want er kan wel tijd en mankracht worden vrijgemaakt als ze andersdenkenden kunnen aanpakken en vervolgen.
Maar gaat het om anti-Islam demonstraties, zien we al jaren dat burgemeesters hun ambt misbruiken. Waar ze bij linkse demonstraties ondanks verbod wegkijken voor gezichtsbedekking, fakkels, dubieuze slogans en andere beperkingen opgelegd in de kennisgeving, grijpen ze bij onze demonstraties al in voordat deze soms zijn begonnen, het demonstratierecht dus nog niet eens van toepassing is. Zo ben ik ondertussen in Nederland ca. 30 keer opgepakt, steeds vastgezeten en verhoord, dus niet met een bus naar stadionplein of net buiten de stad gebracht en zonder registratie direct naar huis gestuurd. En tot heden nog nooit voor al deze arrestaties veroordeeld, daarom noem ik dit ook machtsmisbruik, het gaat ze niet om iets strafbaars te voorkomen, maar om een demonstratie te verhinderen waarvan ze de inhoud niet bevalt.

Want ben je op de Dam het publiek aan het opruien en doe je een geweldsoproep richting Zwarte Piet, is er naderhand een foeigesprekje en daarmee zaak afgedaan. Je valt als antisemiet politieagenten meermaals aan tijdens een demonstratie voor het Holocaustmuseum waarvan zelfs videobeelden bestaan, zegt het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs te hebben en seponeert. Je zegt iets over moslims tijdens het programma OP1, gelijk paniek in de tent, ondanks dat het niets dan feiten zijn, al komt er een seponering, volgens het Openbaar Ministerie is de uitspraak wel strafbaar. IMG_8253.jpegVoelt Frenske “Gehaktbal” Timmermans zich bedreigd omdat iemand vraagt “stel je nu voor dat we je moeten lynchen om de rechtsstaat terug te krijgen” , dan doen Politie en Openbaar Ministerie natuurlijk wel onderzoek en krijgt de persoon binnen no time 120 uur taakstraf opgelegd. Dat is natuurlijk heel wat anders dan “deze man moeten ze liquideren”. En zo zijn er tig voorbeelden waaruit blijkt hoe gekleurd het Openbaar Ministerie is.

In april reageerde ik op het telefoontje van de politie dat ik zeker niet zomaar even naar Arnhem zal komen voor een verhoor. Ik heb behalve de kosten wel wat beters te doen dan voor elk wissewasje uren op een politiebureau door te brengen, maar ik kom alleen als ik dat met een andere afspraak kan verbinden. Ruim een week geleden kreeg ik opnieuw een telefoontje met de vraag wanneer ik in de buurt zou zijn. Deze keer kreeg ik naast dat het om belediging ging ook te horen wie de aangifte had gedaan. Het kwam weer eens uit de hoek, die we kennen van de lange tenen. Ik loop niet weg voor dit soort zaken, ik heb al vaker afspraken met politie over verhoor gemaakt na aangiftes, want wil weten waar het over gaat, dus hadden we een afspraak gemaakt voor zaterdag 14 september. Met de agenten die de opdracht uitvoeren tijdens demonstraties of verhoren, heb ik bijna altijd een goed contact, ik kijk hen daar niet persoonlijk op aan, ze doen wat hun wordt opgedragen. IMG_8249.jpegMaar toen ik de officiële uitnodiging per mail kreeg, las ik waar het precies om ging, en besloot dat ik voor zoiets onzinnigs, zeker met de voorgeschiedenis dat al onze aangiftes, laatst weer twee in oktober 2023 en vier (link seponering) wegens bedreigingen en doxing in februari jongstleden, allen weer waren geseponeerd door hetzelfde politiebureau en Openbaar Ministerie Oost Nederland, zeker niet vrijwillig zou meewerken aan dit verhoor. Hetzelfde Openbaar Ministerie dat in 2016 vier personen, waaronder één verstandelijk beperkte persoon, hardhandig door gemaskerde mannen liet oppakken omdat ze een spandoek met een hakenkruis (dus afwijzing nationaalsocialisme) in de prullenbak droegen, mijn vrouw en ik op een parkeerplaats van een hotel door een arrestatieteam met minimaal 5 auto’s om 9 uur ‚s morgens liet klemrijden en heeft vastgezet om ons te hinderen, die middag om 14 uur aan een “verboden” demonstratie deel te nemen. Maar ook dat Openbaar Ministerie dat mij samen met kromrecht in Almelo veroordeelde voor het niet tijdig aanmelden van een demonstratie, mij laatst in Arnhem in de rechtbank opnieuw door gemaskerde mannen liet aanhouden , omdat ik een gevaarlijk beest (koran) aan een hondelijn droeg, vergelijk dit met het niet vervolgen van het toch keer op keer tijdens verboden en niet aangemelde demonstraties blokkeren van snelwegen etc, en u ziet hoe ziek onze rechtsstaat is. IMG_8289.jpeg

Maar nu burgermeester Marcouch zich beledigd voelt over iets in een bericht van 21-12-23, is er ineens wel tijd en mankracht bij de politie. Fijn voor ze, maar deze keer neem ik de beslissing dat er genoeg feiten voorliggen dat er geen kansrijke vervolging mogelijk is en zal op 14 september niet verschijnen op de afspraak voor het verhoor. En als dat als consequentie heeft dat ik bij de eerstvolgende keer zal worden aangehouden, zoals een agent schreef in een eerste reactie, dan is dat maar zo. Maar ook dan zal ik niets anders zeggen dan “ik maak gebruik van mijn zwijgrecht”, kom maar op met die vervolging, tijdens het hoger beroep afgelopen 24-07 aan de OvJ (Video Verweer) heb ik wel laten blijken door mijn weigering zijn vragen te beantwoorden, hoe ik over deze anti-Nederland (ers) organisatie denk. Waarom sturen eigenlijk agenten van het korps Den Haag, of misschien waren ze toch van BZK uit Zoetermeer 😉, de aangiften naar het politiebureau in Arnhem? Dat is zoiets als de slager die zijn eigen vlees keurt, want wie denkt er nou werkelijk dat ik in Arnhemistan een neutrale objectieve behandeling kan verwachten waar de persoon die aangifte deed, de baas is ? Maar ook een OM-Oost dat een enorm gekleurde bril heeft zagen we niet alleen in het verleden, maar lezen we ook hier met actieve bemoeienis demonstraties 13 januari. Screenshot 2024-08-01 18.32.54.jpegIk geloof daar niet in, eigenlijk waren we klaar met Arnhemistan, maar nu Marcouch duidelijk maakt nog even verder te willen spelen, zijn wij natuurlijk ook van de partij. Binnen enkele dagen zullen er meerdere aanmeldingen voor demonstraties met koranvernietiging in zijn kalifaat plaatsvinden, wie vraagt, krijgt geleverd!

Overigens wachten we nog steeds op de behandeling van het bezwaar gedaan op 24.03.2024 tegen verbod op de demonstratie van 23.03.2024, evenals het bezwaar tegen het gebiedsverbod.
_image.png

Edwin - 16:59:01 | Een opmerking toevoegen