Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-10-29

Herdenking moord op Theo van Gogh, na onthoofding Samuel Paty meer dan nodig!!

De stichting “Beeld van Pim” organiseert jaarlijks 02.11 een herdenking , die vanaf 14.30 uur begint in de Linnaeusstraat te Amsterdam.
Afgelopen jaar waren er iets meer mensen dan de jaren ervoor, maar je vraagt je keer op keer af waar die vele duizenden mensen blijven die je op sociale media hoort schreeuwen over de #islam.
Ik begrijp dat het op een doordeweekse dag is en velen moeten werken rond die tijd, maar dat kan niet de oorzaak zijn dat er maar ca 20 personen jaarlijks komen.Capture 2020-10-29 09.57.03.jpg
Zouden nu na de onthoofding van Samuel Paty 16 oktober, de aanslag (onthoofding) in Nice (29.10) er dit jaar dan toch meer mensen aanwezig zijn, bij de herdenking van Theo die vermoord werd in naam van Allah.
Ik ben zelf met enkele vrienden weer zoals voorgaande jaren aanwezig, maar wat zou het mooi zijn wanneer na de schandalige reacties uit islamgemeenschap op onthoofding en tonen van cartoons we met velen zijn! Want hoelang gaan we nog toekijken dat de #islam onze #VvMU steeds meer beperkt, dat personen zonder beveiliging, zonder extra maatregelen zich niet meer vrij in ONS land kunnen bewegen, omdat we mensen in ONZE “samen”leving hebben, die andere religies, gedachten, politieke opvattingen, seksuele geaardheid etc niet accepteren.
Wees er a.s maandag tenminste bij voor je kinderen, of voor al die anderen die niet de mogelijkheid hebben, daarmee je niet in enkele jaren op de vraag “wat heb jij gedaan om deze haatideologie te stoppen?” moet antwoorden, “ik zat achter de computer!!

Maandag vanaf 14:30 uur op plek waar Theo van Gogh op beestachtige wijze werd vermoord, samen een SIGNAAL geven dat dit MOET STOPPEN!!!

See You!! 

Livestream 02.11 Youtube

    

Edwin Wagensveld - 11:30:29 | Een opmerking toevoegen

 
E-Mail