Enkele interessante berichten/interviews etc, waar mijn standpunten duidelijk naar voren komen.


Engelstalig interview met Amy Mek van RAIR

Onze actie in Arnhem, met hele verhaal vanaf lopen parkeergarage tot afbreken door MOSLIMGEWELD!

Vanuit tegendemonstratie Partij DENK, werd met geweld gedreigd en stenen gegooid!

Demonstratie 18.08.23 voor Turkse Ambassade


De koran vernietiging kon eindelijk doorgaan, na 3 keer eerder tezijn opgepakt!

Als te verwachten was schreeuwden zij die zwijgen bij terreur uit naam van Allah, het hardst bij het verscheuren van een Koran. Eeen boek dat miljarden mensen diep kwetst, en oproept tot HAAT en GEWELD! Landen die in persberichten het gebeuren in Den Haag veroordelen, de Nederlandse Ambassadeur die op matje bij Erdogeit moet komen, Iran dat mij samen met 32 anderen op de Sanctielijst zet, een verscherpt reisadvies van Nederlandse BZ, Een ambassade in Istanboel die gesloten wordt en nog eens ambassadeurs in Indonesie en Pakistan die op matje moeten komen, allemaal wegens verscheuren van beetje papier. Ondanks dat en de duizenden berichten met intimidatie, gewelds - en moorddreigingen, zullen wij doorgaan met het vernietigen van korans. Het boek onderscheid zich alleen bij sommige details van de Mein Kampf, de islam ideologie heeft meer overeenkomsten met het nationaal socialisme dan verschillen, het is een fascistische ideologie waar geen plek voor mag zijn in onze samenleving. 
"Mohammed is een Kinderneuker" niet strafbaar!

Arrestatie in Rotterdam onterecht.

 
  Interview met AUF1 over Boerenprotest en situatie in Nederland

                

Interview met Al Jazeera over Zwarte Piet in Nederland


De Nieuwe Maan – 8 maart september 2019

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met teksten over de profeet Mohammed. De anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acties aan. De Nieuwe Maan brengt Pegida en Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland aan tafel: Edwin Wagensveld (voorman Pegida Nederland) vs. Saïd Bouharrou (vice-voorzitter Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland).

     
    De Nieuwe Maan – 15  september 2017

Debat over het gevaar van extremisme

Schuilt er een groot gevaar in religieus fanatisme, radicalisme en islamisering? Edwin Wagensveld  (Pegida Nederland) en Nourdin el Ouali (Nida) gaan in debat over het gevaar van extremisme.

 


 
E-Mail