Steun ons en verspreid de boodschap met aankoop van stickers/stempels/winkelwagen muntjes/mondmasker/mokken!

Een nieuwe sticker die duidelijk maakt, wat steeds meer Nederlanders voelen als ze in hun straat, wijk, stad/dorp rondlopen......"VREEMDE IN EIGEN LAND"
Afmetingen  breedte 14,8 cm x hoogte 10,5 cm , kosten p.100 stk €9,95 + verzendkosten.

 

 


Stickers 

We hebben 2 verschillende Sjaals:

A - "I Love Nederland"

B - "Pegida Nederland"

 

 

Sjaals kosten €10,95 + €3,95 Verzendkosten

 

 

Klik op foto om deze te vergroten!

 

 


 

Hier heb je een grappige winkelchip en het beste is dat je er gelijk meer neemt voor het geval je er een  vergeet 😉 Gemetalliseerd hard plastic ter grootte van een 1 euromunt. 
 Klik op de foto om te vergroten!

 10 stk €6,35 /20 stk 9,45 + €2,- verzendkosten

We nemen kleine hoeveelheden af bij leverant, zijn deze muntjes een groot succes kan de prijs behoorlijk naar beneden.
Stempel met "No Islam, Just Freedom"  voor bijvoorbeeld op bankbiljetten!

De kleine Stempel kost €4,99 en de Houtstempel €9,99 + verzendkosten

U ontvangt een ministempel (gevuld met inkt) met stempelmotief dat een diameter van 2,2 cm heeft (of als alternatief een houten stempel ( benodigd stempelkussen) met een diameter van 3 cm). Op de voorbeeldafbeelding kunt u zien hoe u de stempel kunt gebruiken. Sommigen denken dat het geld daardoor is gedevalueerd, wat onzin is. In geval van nood weet je van niets, heeft het natuurlijk niet zelf gedaan. Idealiter gebruik je de stempel maar aan één kant. Dit bankbiljet wordt gegarandeerd niet weggegooid, maar kan op een gegeven moment bij de bank ingewisseld worden voor een nieuwe. Zouden duizenden deze boodschap verspreiden, kan je anoniem een kleine verzetsdaad plegen zonder risico te lopen.

Klik op foto om te vergroten!


Na de "Fijne Kerstdagen" actie aan 100 islamistische instellingen, kregen we veel vragen waar de 24 delige puzzel "NO ISLAM, JUST FREEDOM" verkrijgbaar was. Hier nu voor €5, incl envelop om hem te versturen.

  • 316532cac9af42f7bafbb4be454bd043
  • 316532cac9af42f7bafbb4be454bd043


Hebben in moment keuze uit 3 sticker motieven "Vrouwenonderdrukking","I ❤️Zwarte Piet" en "I ❤️ Pegida" 

Klik op de foto om te vergroten!
Een pakket exclusief verzendkosten voor 50 stuks kost €4,00/Pakket inclusief verzendkosten kost €8,00 (verzonden met PostNL) als brief.

Een pakket exclusief verzendkosten voor 100 stuks kost €7,50 /Pakket inclusief verzendkosten kost €11,50 (verzonden met PostNL) als brief.

Een pakket exclusief verzendkosten voor 500 stuks kost €29,45 /Pakket inclusief verzendkosten kost €33,95 (verzonden met PostNL) als brievenbuspakket.

Neemt u verschillende motieven, berekenen we natuurlijk maar 1 x verzendkosten!

Mondmasker "I ❤️ Zwarte Piet"

Wij zijn geen promotor voor het dragen van mondmaskers, maar wanneer het zoals bv in het OV al verplicht is zou je daar tenminste dan op deze manier een statement kunnen maken voor Zwarte Piet!

Tot 60 graden wasbaar 

Hebben twee verschillende maten, waarbij er geen prijsverschil is:

Volwassen en Kinder (ook voor volwassenen met smal gezicht). Prijs per mondmasker €7,-  bij 2 stuks €6,50 p.stuk en vanaf 3 stuks €6,- p.stuk exclusief verzendkosten. Tot 5 stuks verzendkosten €3,- (verzonden met PostNL) als brief.

Klik op de foto om te vergroten!


 

Nu ook 5 verschillende Mokken met "I ❤️ Zwarte Piet", "ZWARTEPIET KLEURIG", "PEGIDA MOSKEE" ,"NO ISLAM, JUST FREEDOM" , en "PEGIDA VLAG" verkrijgbaar!

De mokken hebben een hoogte van 9,5 cm en de doorsnede is 8,3 cm 

Vaatwasmachinebestendig volgens DIN-norm- 2000 spoelbeurten

Kosten per mok zijn €8,95 , bij 4 stuks €7,50 p.stk en verzendkosten voor een pakje binnen Nederland €4,95

Klik op de foto om te vergroten!Stuur een mail naar mail@edwinwagensveld.com met uw naam en adres, welk motief, aantal en krijgt dan van ons een mail terug met rekeningnummer en totale kosten!  
E-Mail