Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-10-30

Grote woorden van Koning Willem, Mark Rutte, Dilan richting Frankrijk, terwijl ze in EIGEN land de strijd hebben opgegeven!

Na al eerder bij de aanslag op Samuel Paty, gisteren opnieuw grote woorden vanuit Nederland door tal van politici en zelfs de Koning.
Ik hoop niet dat Macron het ” We staan schouder aan schouder terwijl we onze vrijheden verdedigen” al te ernst neemt, want dan staat hij alleen in de loopgraven terwijl Mark, Dilan, Willem aan het iftarren zijn in de moskee. Keer op keer steunbetuigingen door tal van BNers naar de Landen die zijn getroffen door aanslagen vanuit deze barbaarse ideologie, maar in EIGEN Land kunnen we er niet eens voor zorgen dat demonstraties van 15 personen tegen de #islam doorgang kunnen vinden. in EIGEN land kunnen heel veel mensen die zich in het openbaar kritisch uiten over de #islam niet meer normaal over straat, de enige steun en advies die je dan krijgt van deze roeptoeters is “ZWIJGEN”. Ministers en een Overheid die islamistische scholen en moskeeën waar haat gepredikt wordt niet kunnen sluiten, over een boerkaverbod tig van adviezen en tijd benodigden en dan de nieuwe Wet geen prioriteit geven, kunnen wegens corona wel tal van beperkingen aan normale vreedzame burgers opleggen en zouden deze het liefst morgen achter de voordeur beboeten….het maakt duidelijk, bij de bestrijding van het KWAAD de ISLAM is geen prioriteit in EIGEN LAND!!
Nog geen enkele keer heeft Mark Rutte of Willem zich over het geweld geuit, wat Ik persoonlijk en mijn medestrijders de laatste jaren vanuit de moslimgemeenschap moesten ervaren. Meermaals persoonlijk aangevallen, duizenden gewelds en doodsbedreigingen gekregen, demonstraties die door extreem geweld in verschillende steden moesten worden beeindigd, in Amsterdam lag een BOM op onze locatie, demonstraties werden verboden of beperkt omdat gewelddadige moslims MASSAAL dreigden met geweld en ga maar door…een groot ZWIJGEN is er dan in Nederland, maar scheld je een demonstrant van KOZP of soortgelijk uit, ben je een doorgesnoven Hooligan, en komt MARK je het liefst zelf even inelkaar slaan. Mensen die zeggen dat je geweld zelf uitlokt door bij een demonstratie te BBQen of Spotprenten te tonen, zeggen daarmee eigenlijk dat Samuel Paty de moord aan zichzelf te verwijten heeft doordat hij spotprenten liet zien! zwolle1.jpgzwolle2.jpgzwolle3.jpg
In september nam ik deel aan een gesprek in Apeldoorn met burgemeester en politie, daar werd NIET het dreigende geweld vanuit moslimgemeenschap door de politie als het grootste gevaar gezien, maar de provocatie ( gewoon volgens Wet toegestaan) door ons die dat zou uitlokken en daarom werd demonstratie verboden! Dat is de kern van het probleem in ONZE samenleving, die VRIJHEDEN verdedigen zoals Mark, Willem, Dilan etc roepen doen we helemaal niet. Ik heb daarvan tientallen voorbeelden, het ergste is dat men degene die vreedzaam van zijn grondrechten gebruik wil maken de “ZWARTEPIET” probeert toe te schuiven, om vooral de moslimgemeenschap niet in een kwaad daglicht te moeten zetten. Het gaat niet om een kleine fanatieke groep moslims die onze Vrijheden beperken, het gaat om een kleine minderheid moslims die normaal aan ONZE samenleving wil deelnemen. Erger nog dan deze islamisten, zijn de mensen die deze islamisten steunen en het klimaat scheppen dat de verspreiding van hun gedachtengoed mogelijk maakt. Het advies van de politie Zwolle (zie screenhots) staat synoniem voor tig soortgelijke adviezen door Politie in Nederland, als het gaat om van je Grondrechten gebruik te maken. Niet alleen rond onze demonstraties, ik hoor ook van anderen dat bv boekpresentaties of info bijeenkomsten ze het advies krijgen van politie dit niet te doen, uit veiligheidsoverweging. Hetzelfde Politie Korps begeleide enkele weken later, wel een #BLM demonstratie in Zwolle ondanks corona …. zelfs de POLITIE verbied liever ONZE VRIJHEDEN, dan die te verdedigen!! Ik nodig Mark, Willem, Dilan en al die andere deugers die het hebben over “samen verdedigen” uit, dat bij onze volgende BBQ te gaan doen….ga rond ons staan, verdedig die vrijheden, of hou in het vervolg gewoon je mond!!!

Edwin Wagensveld - 10:48:30 | Een opmerking toevoegen

 
E-Mail