Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-01

Meer “Alluha Akbar” aanslagen, betekent meer verlies #VvMU

Toen ik vrijdagochtend na het opstaan met een mok koffie begon het nieuws door te spitten, werd ik weer eens opgeschrikt door het bericht over een islamitische terrorist die in Nice meerdere mensen met een mes aanviel en “Allahu Akbar” riep. Er vielen daarbij drie doden, en meerdere gewonden. De moslim onthoofde een 70-jarige vrouw, dit belangrijke detail was overigens niet in elke media te lezen. Bij deze aanslagen ben ik tegen wie een “Fatwa” is uitgesproken, me bewust van het gevaar dat we lopen als je kritiek op de islam en profeet Mohammed hebt. 
Natuurlijk moeten we altijd bereid zijn mensen die echt in nood zijn te helpen, maar waarom halen we nog steeds aanhangers van deze ideologie die verantwoordelijk is voor de aanslagen naar ons Land.
Het maakt me ongelooflijk kwaad dat dergelijke aanvallen steeds vaker in Europa plaatsvinden, en er behalve een “medeleven” geen daden zijn om dit te stoppen. Twee weken geleden werd Samuel Paty, een Franse leraar, onthoofd door een 18-jarige islamist omdat hij karikaturen van Mohammed in de klas had getoond.763 (1).jpeg In plaats van deze barbaarse daad te bekritiseren, horen we de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de Imam van de Amsterdamse blauwe Moskee beschuldigingen uiten van islamofobie en oproepen tot verbod van spotprenten. Andere moslims demonstreerden onder geroep van “Alluha Akbar” in verschillende Europese steden, een stel idioten ook in Arnhem, en in de Arabische Landen werd opgeroepen tot een boycot van Frankrijk.IMG-20201029-WA0002.jpg
Juist deze mensen en Landen dragen een grote verantwoordelijkheid voor de aanslagen van Nice en elders. Zij zijn het die de islamisten motiveren om eerdere aanslagplegers te imiteren en daarmee de aanslagen rechtvaardigen. We moeten deze islamisten een nultolerantie houding tonen, na elke aanslag, met nog meer provocatie reageren, nog harder lachen om die kinderneuker profeet Mohammed, want hoe meer we gaan zwijgen, hoe meer deze fascistische ideologie zich hier zal verspreiden, en hoe meer ze zien dat deze aanslagen oplevert wat ze willen bereiken….. en dat is geen kritiek op hun islam en profeet. Het is genoeg met elke keer kiezen voor de minste weerstand, dat kost ons steeds meer vrijheden, zorgt dat steeds meer zaken verboden worden, en dat alles omdat een groep minder ontwikkelde mensen niet weet hoe je beschaafd op kritiek moet regeren. We moeten nu hard en resoluut vechten tegen het islamisme, dan ben je niet gelijk een islamofoob of rechtsextreem, maar iemand die voor zijn en anderen hun vrijheden strijd.Iedereen die bang is voor de consequenties, wint daarmee alleen een beetje tijd om op deze manier zijn leven te kunnen voortzetten, die consequenties komen namelijk zeker als we nu niets doen….. ik laat al jaren zien met al die consequenties te blijven doorstrijden, het maakt het leven zeker niet gemakkelijk, regelmatig zeer onaangename momenten, maar ik wil mijn kinderen later kunnen zeggen…… dat in alles heb gedaan wat ik kon doen…… morgen ben ik vanaf 14.30 uur in Amsterdam, daar werd 16 jaar geleden Theo van Gogh de mond door een islamist voor altijd gesnoerd. 

Edwin Wagensveld - 12:13:58 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail