Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-07

Sami staat synoniem voor veel asielzoekers , liegen over leeftijd, land van afkomst en crimineel!

Sami is maar één van de velen, er gaan schattingen dat van alle 17 jarigen asielzoekers die de EU binnenkomen ongeveer de helft liegt over leeftijd of land van herkomst .
Ook tegen mij beweerden asielzoekers die ik afgelopen jaren op verschillende plekken tegenkwam  dat ze minderjarig waren , ondanks dat je duidelijk kon zien dat ze jaren ouder waren, het zelfde gebeurde met landen van herkomst, de gekste dingen meegemaakt. Meest bizarre was wel dat een moeder en zoon in een hongaars grensplaatsje met een rugzak en handtas, mij wilden wijsmaken dat ze toeristen uit australie waren en hun zelfs nog hun valse paspoorten toonden.  vluchtelingen.jpg
In 2016 was ik met een camerateam van PowNed op Sicilie , ook daar kregen we toen van jonge mannen A4tjes tezien met geboortejaar 1999 en een verhaal te horen dat ze jaren als schilder in Libie hadden gewerkt. 17 jaar jaar, uit Bangladesh en jaren in Libie gewerkt tijdens een oorlog , op de vraag waarom naar Italie gevlucht, niet terug naar familie in Bangladesh bleef het met glimlach op gezicht stil!
Je zou dus verwachten dat de Overheden er alles aan zouden doen om dit misbruik maken met valse gegevens te voorkomen, want dat kost miljarden per jaar, maar helaas gebeurt er bijna niets en komen ze ermee weg….terwijl wanneer jij als autochtoon een uitkering of iets anders aanvraagt bij de Overheid, je zonder waterdicht bewijs niets krijgt!
Keer op keer zien we dat de echte identiteit bij strafzaken boven water komen, zo bleek Hussein Khavari de moordenaar van Maria Ladenburger geen 17 zoals hij beweerde, maar volgens zijn vader 33 jaar. Ook Afghaan Abdul B moordenaar van de 15 jarige Mia aus Kandel, bleek geen 15 jaar oud toen hij het meisje vermoorde zoals hij zelf beweerde. Er zijn zoveel voorbeelden van asielzoekers die eender als Sami als ze voor een rechter staan, moeten toegeven dat ze hebben gelogen bij leeftijd en land van herkomst. Sami deed zich 12 jaar jonger voor bij zijn asielaanvraag, en de Tunesier gaf aan dat hij uit Libie kwam met daarbij een zielig vlucht verhaal. Na al op een zielige gemene manier met valse persoonsgevens aan een verblijfsvergunning te zijn gekomen, probeert hij nu opnieuw met morele argumenten zijn echte identiteit weer terug te krijgen om dan te kunnen trouwen, met familie contact te hebben/reizen etc…hij neemt naar de rechtbank waar hij terecht staat voor DIEFSTAL de kinderwagen en vriendin mee, en zet ze in als argument om niet het land te worden uitgezet! Dit soort schoften en profiteurs, verpesten het voor die paar weinige echte vluchtelingen, we moeten bedrog bij asielaanvragen keihard aanpakken met een NUL TOLERANCE beleid voor elke leugen al is hij nog zo klein, in dit geval SAMI per direct op vliegtuig naar Tunesie met inreisverbod voor 25 jaar. Gevallen als deze tonen aan dat het de hoogste tijd is voor inzetten DNA of andere testen om echte leeftijd van asielzoekers te kunnen vaststellen …..dit kan niet, deze crimineel heeft geld gekost, op basis van valse informatie, geld dat ik 1000 x liever investeer aan onze EIGEN mensen die hulp behoeven, en daar hebben we er in de EU heeeeel veeel van!! 
GRENZEN DICHT !!

Edwin Wagensveld - 10:37:38 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail