Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-08

De volgende vluchteling, die een vrouw de keel doorsnijd!!

De toen 23 jarige Wahid trouwt 2014 in Syrien het 14 jarige meisje Nuha, maakt haar zwanger en vlucht dan in mei alleen naar Duitsland.
In oktober 2015 mag zijn vrouw de 15 jarige Nuha die dan inmiddels is bevallen van een tweeling, wegens familiehereniging ook naar Duitsland komen. Weer een verhaal waar we zien dat asielaanvraag super snel is gegaan, en niet de jaren heeft geduurd die we steeds horen. paderborn.jpg
Ook kinderneukers krijgen dus in de EU een verblijfsvergunning, we zien het aantal kindshuwlijken de laatste  jaren enorm stijgen in lidstaten door migranten uit niet Westerse landen. Iets waarover de deugers onder ons liever niet praten, die kijken weg voor het groeiende probleem en laten zo deze jonge meisjes in de steek. Korte tijd nadat Nuha in Duitsland is aangekomen raakt ze weer zwanger, dit kind komt in 2017 op de wereld. Ook andere familieleden wonen in Duitsland en andere EU lidstaten, o.a een neef waar volgens Wahid zijn vrouw Nuha een relatie mee heeft. Dat is het argument waarom hij haar afgelopen week, onder toeziend oog van zijn 3 kleine dochters de keel doorsnijd. De Koran is niet alleen de licentie om ongelovigen en andersdenkenden etc te doden, de sharia geeft de man ook het recht de vrouw te bestraffen als ze vreemd gaat. De islam heeft niets met onze moderne beschaving te maken, gooit ons honderden jaren terug in de tijd, wie dat wil, heeft een gaatje in zijn hoofd!   
 

Bron Bild

Edwin Wagensveld - 02:20:13 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail