Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-09

Het ga je goed Donald Trump , de meest ondergewaardeerde president in de geschiedenis!

Aan degenen die Biden steunen, vertel me alsjeblieft wat hij heeft bereikt of waarom we hem zouden moeten steunen. 
De “clown” van het Witte Huis heeft vier vredesakkoorden in het Midden-Oosten gesloten, iets dat 71 jaar politieke interventie en eindeloze oorlog niet hebben opgeleverd. 
De “clown” in het Witte Huis is de eerste president die de VS sinds Eisenhower niet in een buitenlandse oorlog heeft verwikkeld. 
De “clown” in het Witte Huis had grootse economische impact, creëerde banen en verlaagde de werkloosheid tot corona kwam onder zwarte en Latino-bevolkingsgroepen veroorzaakt door een andere president.
De “clown” in het Witte Huis legde de diepe, wijdverspreide en langdurige corruptie bij de FBI, CIA, NSA en Republikeinse en Democratische partijen bloot. 
De “clown” in het Witte Huis legde de financiele en militaire afhankelijkheid NAVO bloot, en liet de geallieerden hun contributie betalen. 
De “clown” in het Witte Huis neutraliseerde de Noord-Koreanen, belette hen een nieuwe nucleaire kracht te worden, weerhield ze ervan raketten naar Japan te sturen en de westkust van de Verenigde Staten te bedreigen. 7kld4.jpg
De “clown” van het Witte Huis veranderde de relatie met de Chinezen, bracht honderden bedrijven terug naar de VS en blies zo de economie nieuw leven in. 
De “clown” van het Witte Huis heeft de benoeming van drie rechters van het Hooggerechtshof en bijna 300 federale rechters voltooid. 
Dezelfde “clown” in het Witte Huis verlaagde de belastingen, verhoogde de standaard IRS-aftrek van $ 12.500 voor Married Filing Joints naar $ 24.400, en zorgde ervoor dat de aandelenmarkt groeide naar recordhoogtes , wat een enorme positieve invloed heeft gehad op de pensioenen van tientallen miljoenen burgers. 
Deze “clown” van het Witte Huis legde de wijdverbreide pedofilie connecties in de regering ,Hollywood en een wereldwijde sekshandel met minderjarigen bloot. 
De “clown” van het Witte Huis werkt gratis en heeft zodoende een enorm inkomen misgelopen - hij deed dit alles en meer met een niet aflatende ondermijning en tegenstand van mensen die blijkbaar bang waren ontmaskerd te worden - indien hij zou worden herkozen. 
Ik begrijp, dat je het een eikel vindt vanwege ongenunanceerde uitspraken. Velen van jullie haten en verachten hem, ondanks dat hij zich voor het Amerikaanse Volk inzet en niet voor de Elite, en nog belangrijker, hij kwam zijn verkiezingsbeloften na. Ik begrijp het, maar vertel me wel even wat heeft Biden bereikt in zijn 47 jaar in functie voor Amerika! 
Ik zou elke dag een “clown” ruilen tegen een gladde, hypocriete, corrupte leugenaar. Het kan me niet schelen of ik zijn karakter wel of niet leuk vind, ik weet niet eens of ik een biertje met hem zou willen drinken. Ik geef de voorkeur aan een sterke leider die niet bang is om tegen iemand zijn schenen te trappen. Ik heb geen vaderlijke figuur nodig. Ik heb geen leugenaar nodig - daar zijn Hollywood en CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS en de New York Times voor. Ik heb niemand nodig om me te helpen, maar ik wil ook geen obstakel of krankzinnig, seniel, domme trekpop in de functie van president. 
Ik zou in Nederland ook graag een “clown” als premier willen hebben, die het EIGEN VOLK weer op plaats 1 zet.
Een ”clown” die een hek om ons Land gaat neerzetten, om illegale gelukzoekers te stoppen.
Een “clown” waar je als Patriot trots op bent…
Het ga je goed Donald Trump - de meest ondergewaardeerde president in de geschiedenis!

Edwin Wagensveld - 20:12:55 | 1 opmerking

 
E-Mail