Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-11

Vaccinatie het nieuwe Apartheid?

Kinderen met Jodensterren bij demonstraties tegen de coronaspoedwet op het Malieveld in Den Haag, gingen mij als iemand die niet vies is van een provocatie toch ook wel wat ver.Er zijn en zullen ook geen mensen in gaskamers worden vermoord , omdat ze geen vaccinatie hebben. Maar toen nog door iedereen als extreem idioot gedachtengoed neergezet dat vaccinatie verplicht zou worden, bleek iets later door uitspraken van de “möchte gern Führer” Hugo de Jonge dat hij het wel zou willen maar het wettelijk onmogelijk was. Hugo kon zich wel voorstellen, dat luchtvaartmaatschappijen klanten zouden weigeren indien ze geen vaccinatie zouden hebben.
Gisteren werd “möchte gern Führer” Hugo de Jonge nog iets duidelijker, hij kon zich goed voorstellen dat bepaalde maatregelen voor mensen zonder vaccinatie langer konden gelden. Hugo die het onacceptabel vindt dat scholen verplichten een zogenoemde identiteitsverklaring (homoseksualiteit afwijst) te ondertekenen, maar daartegen het weigeren van mensen die geen vaccinatie hebben uit geloofsovertuiging of ander argument begrijpelijk. In het “coronatijdperk” horen we steeds “Houd moed, help elkaar, we moeten het samen doen”, waarom zou ik mij daar nog aan gaan houden als ik al weet dat ik me zeker niet gelijk laat vaccineren en dat consequenties heeft? Ik laat me niet vaccineren omdat ik overtuigd ben het coronavirus al te hebben gehad, maar me ook niet iets laat inspuiten dat niet grondig is getest op bijwerkingen.
Nu horen we dat de Wethouder van Groenlinks in Almere, de Partij die met boycotten (BDS) ervaring heeft “ik verwacht dat er uitsluitend gevaccineerde bezoekers naar de Floriade komen” …een evenement dat subsidies krijgt , gaat mensen die geen vaccinatie hebben uitsluiten? rassentrennung.jpegBij de Sinterklaasintochten maken steeds meer steden het geven van subsidies afhankelijk van een “inclusief” Sinterklaasfeest, het is dus vrij makkelijk de discriminatie voor niet gevaccineerde mensen te verhinderen! Gaat het Kabinet dat regelen, of juichen ze dit misachten art1 van de grondwet zelfs toe?
Een minister die zelf eigenlijk nog niets voor elkaar heeft gekregen, van mondkapjes tot app, van testen tot extra ic bedden, niets liep zoals beloofd, sommige dingen zijn nog steeds niet in orde maar de woorden richting de burgers worden steeds angstaanjagender……….het doet me ondertussen  wel denken aan die vreselijke tijden van 40-45! Steeds meer begrippen uit die tijd zien we terugkomen “avondklok” of “grondrechten beperken”, maar ook hoe mensen worden neergezet die kritiek hebben op het beleid doen me denken aan verhalen van vrienden die de DDR nog hebben meegemaakt.
Misschien kunnen de bedrijven die bezig zijn met het ontwikkelen van een vaccin, kijken of ze ook pilletjes kunnen maken die deze idiote fantasien bij Hugo de Jonge kunnen stoppen!!

   

Edwin Wagensveld - 10:45:29 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail