Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-11-30

Buitenhof liet gisteren weer eens zien, geen journalistiek maar activisme te bedrijven!

Zie daar gisteren twee zogenaamde onderzoekers van “rechtsextremisme” zitten, die ter inleiding van het aanprijzen van een nieuw te verschijnen boek even zonder kritische tegenvraag mogen spuien over FvD en alles wat rechts is. Gaat het om “rechtsextremisme” zien we steeds van dit soort figuren opduiken, die door de MSM als betrouwbaar worden aangeprezen. Al jarenlang maken vooral linksgerichte dagbladen ook gebruik van de zogenaamd onafhanklijke onderzoeker Willem Wagenaar (Anne Frank Stichting), u weet wel die betrokken was bij de terroristische aanslag in 1986 op leden van de Centrumpartij in de plaats Kedichem. Hij werd hier in 1987 door de arrondissementsrechtbank Dordrecht voor veroordeeld, iets wat in de dagbladen die gebruik maken van zijn “onafhanklijke” onderzoek natuurlijk niet vermeld wordt. 
We zagen gisteren hoe bij Buitenhof Nikki Sterkenburg en Marijn Kruk op hun “blauwe ogen” zonder het met cijfers te onderbouwen worden geloofd,  eender als al jaren bij Willem Wagenaar het geval is. 20201129_151159.jpgDe feiten en cijfers van het AIVD en NCTV zeggen namelijk dat niet rechts het grote gevaar voor onze samenleving, maar links en de islam het gevaar zijn. 
Blijkbaar was voor Nikki Sterkenburg het uurtarief bij  Buitenhof gisteren goed genoeg, daarbij kwam natuurlijk de gratis reclame voor haar boek dat in mei uitkomt. Voor mij komt de boodschap die ik van Nikki en ook van haar “werkgever” Prof.dr. Beatrice de Graaf als die bij #DWDD of ‘DitIsM aanschuift als zeer ongeloofwaardig en met vooroordelen over. Waarom hoor ik gisteren niet met hoeveel van die 5000 JOVD leden ze heeft gesproken, waarbij ook van groot belang hoeveel “leidinggevende” daaronder zaten? Loop al een paar jaar rond in wat de deugers “rechts” noemen, weet dat de meeste personen die ze vragen weigeren aan het VOOROORDEEL onderzoek meetewerken. Het zijn vaak “meelopertjes” of personen die eindelijk aandacht krijgen, die deze uitnodigingen accepteren. Wel werk ik als de tijd het toelaat mee aan kleine onderzoekjes van scholieren/studenten , in de hoop dat ze een ander beeld krijgen dan wat de docent ze tot dan heeft wijsgemaakt over mensen met een rechtse gezindheid.
In welke hoek Nikki Sterkenburg zit, merkten we toen ze zich versprak over het blanke ras, en corrigeerde in witte ras. Even dacht ik luisterend naar Nikki toen ze begon over geen gelijkheid tussen man en vrouw, en geen ruimte voor andere rassen en ideeën dat het over islamisme ging, maar Nikki bedoelde natuurlijk nationalisme…… waarschijnlijk had ze 6 jaar geleden toen de opdrachtgevers nog anderen waren, wel islamisme bedoelt. 
Kijkend naar het lijstje aan wie Nikki bv advies geeft, begrijp ik waarom ik het gevoel heb dat geld meningen maakt!
Onderzoek, analyse en advies:
– Ministerie van Sociale Zaken (ESS)
– Ministerie van Justitie en Veiligheid
– Radar Advies
– RAN Centre of Excellence
– Dienst Justitiële Inrichtingen (ROR)
– NewBe
– Prof.dr. Beatrice de Graaf (Universiteit Utrecht)

Keer op keer zien we bij dit soort programma’s , dat er niemand tegenover zit die eens tegengas geeft, laat staan een presentator die journalistiek zijn werk doet.
Wat we gisteren zagen bij Buitenhof is net zo voorspelbaar , als dat ondanks de vele islamistische aanslagen, onthoofdingen, bedreigingen, beperkingen VvMU men ons wil wijsmaken dat het maar om een paar radicale moslims gaat. Gelukkig weten we van o.a Ruud Koopmans die wat hij zegt wel met cijfers onderbouwd, dat de realiteit anders is dan deugend Hilversum ons laat zien over de moslimgemeenschap!

Edwin Wagensveld - 16:29:17 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail