Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2020-12-16

Ophef bij moord op Zwarte door een Blanke, stilte bij moord op Homo door Moslim!

Terwijl slachtoffers van corona zoveel mogelijk een gezicht wordt gegeven, we de familie hun verdriet zien, zorgpersoneel de meest dramatische verhalen vertellen, er slachtoffers en potentielle daders tegen elkaar worden uitgespeelt, actueel de kinderen die niet naar school mogen, zouden dat aan hun ouders hebben te danken die zich niet aan de regels houden, is dat bij slachtoffers van islamistische aanslagen maar zeer zelden het geval dat ze een gezicht krijgen, Samuel Paty was een uitzondering, bijna alle slachtoffers van islamitisch geweld krijgen geen naam en gezicht om zo snel mogelijk in de anonimiteit en vergetenheid te geraken. 

Na de moord op de kleine zwarte crimineel George Floyd door een blanke politieagent, gingen overal in de wereld mensen de straat op, plunderden en eisten dat het moorden van zwarten moest stoppen, na de moord op Thomas Lips ging niemand de straat op. De naam Thomas Lips en waarom hij werd vermoord, weten gok ik 99% van u niet eens. De media en politiek, hebben er samen alles aan gedaan dit zoveel mogelijk te verzwijgen. Het bleef stil bij de Talkshows als ditisM die zichzelf keer op keer presenteren als voorvechter van homorechten, we zagen geen regenboogvlaggen wapperen, geen politici die een krans legden, geen politici die verontwaardigd twitterden, geen demonstraties waarin geeist werd dat het moorden,geweld en de onderdrukking van Homos door Moslims zou stoppen.Thomas-Lips-.jpg

Op 4 oktober wandelde het uit Köln stammende homopaar Thomas Lips en zijn vriend L.S door Dresden , tot  ze door de al eerder in Duitsland veroordeelde Syrier IS-aanhanger Abdullah A. H. H met een mes werden aangevallen.Thomas werd vermoord en zijn vriend L.S zwaar gewond, twee weken hebben politie en media de daad vermomd als “toeristenmoord”. Ze waren toeristen, maar dat was niet het motief voor de moord. Het motief was Homohaat, wordt van kleins af aan bij moslims met de paplepel ingegoten door het lezen van de Koran. Walst er een stormvloed van mediaberichten na het moorden door het NSU duo, de aanslag van Hanau of Halle , de moord op Walter Lübke over ons heen, bezoekt Wouter de Zwart ( Nos Staatpropaganda) dit soort plaatsen van delict, zijn we bij de rechtzaken tegen deze daders, interviewen we dorpsgenoten en anderen, heerst er keer op keer een groot zwijgen of summiere berichtgeving na islamitische aanslagen op autochtone burgers. Keer op keer zoeken we naar argumenten bij islamitische aanslagen, naar verzachtende omstandigheden, het vooral niet in de mond nemen van het woord “islam of moslim”, en krijgen we standaard meegedeeld dat we niet alle moslims onder verdacht mogen stellen.
Zouden we na elke aanslag eender als we nu doen bij stijgend aantal corona besmettingen, met de vinger wijzen naar groepen die voor deze aanslagen verantwoordelijk zijn, het Volk opdelen in mogelijke slachtoffers en daders, slachtoffers en hun leed gebruiken om de angst erin te pompen voor de islam bij de mensen, iedereen keihard bestraffen voor niet naleven de “samen” afgesproken normen en waarden, niet anders dus als nu gebeurt om acceptatie voor coronamaatregelen te krijgen, hoe zou het er dan voorstaan met de acceptatie van de islam in de EU? 
Het is ook veelzeggend dat homoseksuele politici als Rob Jetten en Mark Rutte zich druk maken over een Zwarte Piet die bij een Ghanees aanbelt, maar zwijgen bij het bewuste vermoorden van Homos in de EU door moslims! Het maakt het hypocriete gedrag weer zichtbaar, blijkbaar is een vermoorde Blanke minder erg, dan wanneer  een Zwarte of Moslim wordt vermoord!!

Nu we toch geen vuurwerk mogen afsteken op Oudjaarsnacht, zou het verbranden van een Koran op dat tijdstip een mooi alternatief zijn.Het jaar 2021 beginnen, met minder exemplaren van deze islamitische Mein Kampf. 

Edwin Wagensveld - 09:42:33 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments


 
E-Mail