Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Wie heeft belang bij vooraf demonstratie openbaar maken?
  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!
  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!

2021-04-16

Wie schrijft zulke afschuwlijke teksten? “dreigbrief moskee almere”

Net stuurde mij iemand een screenshot met de dreigbrief, die vorige week is bezorgd bij de Omar ibn Al Khattab Moskee te Almere Buiten.20210416_175321.jpg
Ongeacht wat je ook over de islam, Turken en Marokkanen denkt, bij dit soort teksten kan je niet anders dan je afschuw uitspreken. 
Hier schrijft iemand een vreselijke brief met een enorme moslim, allochtonen en joden haat, of iemand die deze indruk wil wekken. 
Want ik trek behalve dat er geen handtekening onderaan de brief staat, wel een beetje de vergelijking met de brief die KOZP zou hebben ontvangen. Die brief toen stond vol met “superlatieven” richting de gekleurde medemens geschreven, zoals deze brief vol met “superlatieven” richting moslims en allochtonen staat! 
20210416_175325.jpgDit soort teksten horen niet in het debat thuis, provoceren, demonstreren en gebruik maken van je VvMU moet allemaal kunnen, maar mensen de dood wensen of andere verschrikkelijke dingen hoort daar niet bij. De verheerlijking van Adolf Hitler die geen haar beter was dan Profeet Mohammed, dat is alleen idioten voorbehouden. Wij strijden juist tegen de islam, omdat we veel vergelijkingen zien met het nationaal socialisme van Hitler. 
Wij zijn ook zeker niet tegen alle Turken en Marokkanen, krijgen juist ook uit deze gemeenschappen steunbetuigingen.
Pegida is altijd zeer duidelijk geweest, we wijzen zowel het nazisme als het islamisme AF!! 
En in tegenstelling tot links,deugmens en moslims zijn wij niet #hypocriet, wij wijzen dit soort “bedreigingen” tegen wie dan ook altijd af, niet alleen als iemand uit de “eigen bubbel” het slachtoffer is !!

Edwin - 19:11:14 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter





 
E-Mail