Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Wie heeft belang bij vooraf demonstratie openbaar maken?
  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!
  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!

2021-04-26

Hier Rust Nederland / Begraven door de linkse deugmensen.

Een tijdje geleden kreeg ik dit boek toegezonden, met de vraag of ik het wilde lezen omdat ook mijn naam en #pegida erin werden benoemd.Screenshot_20210426_090745.jpg

Heb dit boek kan ik wel zeggen verslonden, want het lijkt bij het grootste deel of daar mijn gedachtengoed staat opgeschreven.

Vaak “kinderlijk” eenvoudig beschreven met zeer duidelijke voorbeelden, het lekkere zwart/wit uitleggen van hoe zaken inelkaar zitten, eigenlijk hoe ik ook al jaren probeer de zaken duidelijk te maken. Geen omwegen ergens naartoe, gewoon to the point komen, zonder daarbij rekeninghoudend met de lezer of persoon waarmee je in gesprek bent.

De titel van het boek zal bij velen al duidelijk maken, waarover de inhoud van het gaat. Het gaat voornamelijk over de problemen die de islam en migratie, voor ons mooie Nederland betekenen. Dit boek en het boekje van Mohammed Rasoel “De ondergang van Nederland” , zou eigenlijk iedereen moeten lezen. Ik wil door twee stukjes te citeren uit het boek, een indruk van de schrijfwijze en inhoud geven.

Citaat uit boek Hier Rust Nederland :

Als Pegida naar Marokko zou reizen en daar de boel met haar provocerende activiteiten zou opruien, is dat niet terecht en mag dat gezien worden als offensieve provocatie. Maar als Pegida de moslims hier in Nederland met die varkensmutsen bewust provoceert dan is de intentie op zich niet om de moslims kwaad te doen, maar om op te komen voor de vrijheid om die mutsen in je eigen vrije land te mogen dragen: defensieve provocatie. Wat dat betreft voeren Wilders en Pegida dit soort acties alleen om een duidelijk signaal te sturen naar de moslims dat het hier Nederland is: het land van de vrije Nederlanders.En dat de moslims niet gaan bepalen wat de Nederlanders in hun land mogen doen.Dat zou hetzelfde zijn als wanneer iemand tegen je zegt dat je niet op een bepaald bankje mag zitten omdat het zijn plek is.Dan ga je juist op het bankjezitten, want wie is hij om jou dat te verbieden? Zodoende is de aanwezigheid van Marokkanen in Duindorp offensieve provocatie en de aanwezigheid van Wilders in de Schilderswijk defensieve provocatie.

Een definitie die ik onderschrijf, ik ga ook niet mijn morele kompas aanpassen in mijn eigen land, wie de vrijheden niet bevalt die wij in Nederland hebben, gaat lekker terug naar waar zijn wortels liggen.

Tweede citaat :

Criminaliteit onder Allochtonen

Zelfs als allochtonen in verhouding evenveel criminaliteit zouden plegen als Nederlanders is elk delict er een te veel.Je bent immers gast in iemand anders huis. Maar als de aardige, maar geschrokken Rotterdamse politieagenten whatsappen over het “kankervolk, kutafrikanen, pauperallochtonen” nadat ze een filmpje van een blanke 15-jarige jongen, die minutenlang door zwarte apen in elkaar wordt geslagen, hebben gezien, wordt er een onderzoek tegen hen gestart door hetzelfde links dat het land met dit soort gasten heeft verziekt i.p.v medelijden te hebben met hoe rot de politie zich voelde toen zij het filmpje zag.

Dit treft de kern van heel veel zaken die spelen in onze samenleving, we maken ons vaker druk om de toon die gesproken wordt, dan over het probleem waarom mensen zo spreken. De feiten spreken voor zich, allochtonen zijn vaker crimineel dan Nederlanders, steeds meer mensen voelen zich door deze groep ook onveilig op straat, kijken we naar Opsporing Verzocht krijg je het gevoel dat je naar de Noord-Afrikaanse publieke omroep kijkt.

Afgelopen week was de 20ste islamitische aanslag sinds 2015 in Frankrijk, een agente werd tijdens de #ramadan door een moslim doodgestoken, geen demonstraties, geen dagenlange discussies, maar een kort bericht en dat was het.Hoe anders zou het zijn geweest wanneer het de 20ste moslim of gekleurde die door politiegeweld sinds 2015 om het leven zou zijn gekomen, iedereen weet het antwoord en dit maakt het probleem in onze Landen duidelijk. 

Kan een ieder aanraden het boek te lezen, geeft je ook een inkijkje in het beargumenteren van links, en hoe je daar eigenlijk makkelijk doorheen kan prikken.

Ik heb geen aandelen in het bedrijf, krijg geen provisie, of verdien er ook maar 1 cent aan, voor anderen die iets willen veranderen vaak “verdienmodel” ook belangrijk, voor mij nog nooit geweest, ik heb een ideaal en steun iedereen als het gaat om een boodschap verspreiden, daar moeten we mekaar helpen, daarom hier de link waar het boek te bestellen is.

Boek ” Hier rust Nederland “bestellen !

Edwin - 09:11:01 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter





 
E-Mail