Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Gaat Ramstein onze tsunami 2021 worden?
  • Post van de vijanden van het Nederlandse Volk!!
  • Iedereen is gelijk, maar wij bepalen wie gelijk is!
  • Interview met Afrikaanse Volkspartij
  • Wat doet u, als uw kind/vrouw bij een #islam aanslag om het leven komt?

2021-07-03

Wat doet u, als uw kind/vrouw bij een #islam aanslag om het leven komt?

25 Juni rond 17 uur, pleegde een afgewezen Somalische asielzoeker een islamistische aanslag in #Würzburg. Dat de islam en niet de klimaatverandering het grootste gevaar voor ons allen is in moment, ervaar ik persoonlijk al sinds vele jaren. IMG_20210702_162006.jpgNa kritische uitlatingen over de islam werd er een Fatwa uitgesproken, krijg ik bijna dagelijks bedreigingen en ben al meermaals fysiek aangevallen en bedreigd. 
Maar tot heden, hebben ze mijn vrouw en kinderen gelukkig relatief met rust gelaten. 

Ik vraag u wat zou u doen, als de politie voor de deur staat en u informeert dat uw kind of vrouw bij een aanslag door een asielzoeker / islamist om het leven is gekomen? Want laten we eerlijk zijn, het kan tegenwoordig een ieder op elk moment treffen. Niet alleen bij het aantal aanslagen, maar ook bij veel moorden, verkrachtingen en overvallen zijn migranten/asielzoekers procentueel veel vaker dan autochtonen betrokken. Screenshot_20210704_112052.jpgHet centrum van de grote steden bezoeken, is niet meer geheel ongevaarlijk. Vanaf 2016 tot 2020 was bij bijna 2000 moorden in Duitsland, minimaal één verdachte een afgewezen/asielzoeker. Dat betekent gemiddeld iets meer dan één moord per dag. Dat alles hadden we kunnen verhinderen, als we niet zo makkelijk iedereen maar in ons land zouden toelaten en nog belangrijker ongewenste migranten het land zouden uitflikkeren. Het verdriet om je kind of vrouw is ongeacht de nationaliteit van de moordenaar niet meer of minder, maar bij mij zou het gevoel van dit hadden we kunnen voorkomen wel andere gevoelens losmaken…….wraakgevoelens!
Toen ik verleden week zaterdag voor het eerst op de plek was, waar een dag ervoor op verschrikkelijke wijze 3 vrouwen waren afgeslacht, voelde ik zo’n enorme woede, opnieuw dit zinloze, dit onnodige geïmporteerde  bloedvergieten, dat mij duidelijk werd hoe ik zou reageren als dit mij overkwam. 
In Wurzburg wierp één van de vrouwen zichzelf als een bodycard bovenop haar 11-jarige dochter, en ving daarmee de messteken van de Somaliër op. Ze gaf haar leven om het leven van haar kind te redden. Wat een enorme moederliefde, wat een heldin, zou u als vader of moeder dit ook hebben gedaan?
Zou mij dit overkomen, zou mijn woede en wraak niet eens zozeer richting de afgewezen/asielzoekers gaan, maar naar de burgemeesters, de politici, media en anderen die deze omvolking verheerlijken. Ik kan u verzekeren, het zal voor deze groep dan niet zonder gevolgen blijven.
Hoelang dulden we het lijden en sterven nog, wat moet er gebeuren eer we dit onverantwoordelijke beleid niet meer accepteren?
Ons land wordt gedestabiliseerd met behulp van buitenlandse immigratie, wat veel landgenoten ook zien, maar waarschijnlijk eerst in actie gaan komen als er één van hun eigen kinderen of vrouw slachtoffer is van dit zelfmoordbeleid!
Laten we daarop niet gaan wachten, waarom jezelf verdriet doen, als je het had kunnen voorkomen! 

TOLERANTIE = ZELFMOORD

Edwin - 13:15:50 | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Um automatisierten Spam zu reduzieren, ist diese Funktion mit einem Captcha geschützt.

Dazu müssen Inhalte des Drittanbieters Google geladen und Cookies gespeichert werden.


 


 
E-Mail