Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Wie heeft belang bij vooraf demonstratie openbaar maken?
  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!
  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!

2022-03-23

De rechtsstaat, trekpop van de politiek.

Het beste caberet krijg je tegenwoordig voorgeschoteld, wanneer je griffiekosten betaald. Het verbaasd me daarom naast dat nog veel mensen geloven dat we in een rechtsstaat leven, vooral dat er nog nooit een Rechter of Officier van justitie de prijs voor beste standup comedy van het jaar heeft gewonnen. Want wat er de laatste jaren voor vonnissen worden uitgesproken, zaken worden geseponeerd of aangiftes in de kelders van politie verdwijnen, lijken meer op een uitzending van Bananasplit, dan dat ze ook maar iets met het beginsel van een rechtsstaat te maken hebben.

Of ze je zaak überhaupt gaan vervolgen, welke straf er wordt uitgesproken, is tegenwoordig afhankelijk aan welke kant van de maatschappij de dader en het slachtoffer staan. Het zou niet mogen uitmaken welke politieke kleur of standpunten iemand heeft, maar in Nederland en ook in andere #EU landen is het wel degelijk van belang of je naam Willem Engel, Akwasi of Laura. H is. Mensen begrijpen blijkbaar niet dat als je nu dit soort politieke processen accepteert want je staat aan de GOEDE kant, de politieke wind ook kan draaien en jouw politieke keuze het KWAAD is.download.jpeg

Mede veroorzaker dat veel mensen de #metenmet2maten vonnissen, politieoptredens bij demonstraties en andere misstanden niet zien of begrijpen, komt door de MSM media die totaal niet meer zijn taak vervuld van vrije en objectieve journalismus, maar de roeptoeters van het politieke etablissement zijn. Ik sprak in 2014 vanaf een podium de eerste keer over HOERNALISTEN, een term die de laatste jaren alleen maar aan kracht heeft gewonnen. 

IMG_20220323_123659.jpgTerwijl ik gisteren in #Augsburg bij een rechtzaak aanwezig was, flatterde bij mij thuis een vonnis binnen dat het bovenstaande weer eens bevestigd. Een rechtszaak door ons aangespannen om duidelijk te maken, dat de burgemeester vooringenomen was bij zijn besluit de demonstratie op 26.05.2019 te beperken. Tijdens de raadzitting 03.09.2019 zei Burgemeester het volgende :

“Hoe bedenk je het in je hooofd, om …eh om te op de dag van de start van de ramadan met een BBQ met varkensvlees hier naartoe te komen..eh…ik kan dat aan mijn geweten niet willen eh uitleggen, dus in die zin eh heb ik daarom gezegd dat gebeurt mij niet”

Wij hebben de rechtzaak verloren, de rechtbank oordeelt dat Burgemeester NIET vooringenomen was…..ja, wat mot je dan nog voor bewijs voorleggen dat iemand WEL vooringenomen was?

Ik denk dat iedereen wel begrijpt, dat we dit vonnis niet accepteren en in hoger beroep gaan. Kunnen natuurlijk voor deze zaak elke financiële ondersteuning goed gebruiken!

Tevens zullen wij voor 6 april opnieuw tijdens de ramadan, een demonstratie aanmelden in Eindhoven als duidelijke andere signalen in dit Kalifaat tijdens de ramadan gaan zetten.

De rechtzaak gisteren in Augsburg ging over een demonstratie die had plaatsgevonden op 24.10.2020. 
Plakat-nicht-gegen-Moslems-2.jpgNaast Michael Stürzenberger die was aangeklaagd wegens uitspraken over de islam, stonden 2 personen voor de rechter die een livestream hadden gemaakt van deze demonstratie. Dat is in mijn ogen het toppunt van absurdheid, dat je als youtuber zonder een video te bewerken of commentaar erbij te geven kan worden bestraft voor wat iemand anders tijdens een demonstratie zegt. Dat je tegenwoordig bij de ingang van een rechtbank gefouilleerd wordt is niets vreemds, maar voor ingang rechtzaal je telefoon afgeven, identiteitsgegevens noteren en het verboden is te schrijven in de rechtzaal is toch van de gekke. Voor wat is men bang, dat je feitelijk bewijs van deze Comedy Show anderen kan laten zien? Natuurlijk was deze ruim 3 uur durende rechtzaak, ook weer eentje van het kaliber “Waarom niet eerst het vonnis voorlezen, dan gezellig met elkaar standpunten uitwisselen” . De vooringenomenheid van de rechter, spatte er vanaf het begin vanaf.IMG-20220322-WA0006.jpg

Dat de twee Youtubers werden vrijgesproken was natuurlijk te verwachten, het resultaat is wel dat ze nu nog voorzichtiger gaan worden en deze intimidatie door de Staat daarmee het doel beperken #VvMU bereikt.

Michael Stürzenberger kom ik al jaren op demonstraties tegen, waar we beide dan als spreker zijn uitgenodigd over thema “Islam”. Hij zou nu 
hebben “aangezet tot haat” en delen van de bevolking hebben  “opgeroepen tot geweld”, wie zijn 7 uur durende demonstratie beluisterd, hoort bijna tot vervelens toe hoe vaak hij het verschil duidelijk maakt tussen de politieke islam en moslims die hun religie volgens onze Westerse Wetgeving beleven. Michael wil op de problemen die we al hebben wijzen, en die gaan komen als we niet snel iets gaan veranderen. Maar omdat het incasseringsvermogen blijkbaar bij de aangesproken groep veel kleiner is dan mensen die deze ideologie niet volgen, beperken we steeds meer het demonstratierecht en de #VvMU om de gevolgen van die korte lontjes
“escalatie en geweld” te voorkomen. 
Mooi voorbeeld hiervan was de arrestatie van de 10 wandelaars in Eindhoven die werden bekogeld met eieren en stenen, en het laten lopen van de stenengooiers door politie. Een oplossing die eventjes zorgt voor rust, maar meer problemen op de lange termijn en extremisme in de hand werkt.
Bijna 3 jaar na mijn arrestatie, weet ik nog steeds niet of men gaat vervolgen of seponeren.
Michael werd zoals verwacht veroordeeld, 7 maanden voorwaardelijk en een geldboete van €800. Natuurlijk gaat ook hier hoger beroep plaatsvinden, met deze politieke vonnissen mag je nooit genoegen nemen.

Gezien de reacties van steeds meer mensen, is het niet meer de vraag of het Volk zich gaat verheffen, maar wanneer ze dit gaan doen!!
Want niet in de Oekraine moeten we onze “Westerse Waarden” verdedigen, maar in ons EIGEN land moeten we deze waarden die we al jaren te grabbel gooien door migratie en islamisering weer terugveroveren!

Edwin - 09:35:58 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter





 
E-Mail