Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!
  • Ambassade tour in Den Haag 23 september!
  • Griekenland laat zien, asielzoekers opsluiten is oplossing voor Ter Apel!
  • Ceuta het Europese fort in Noord-Afrika.
  • Met de bus van Banja Luka naar Bihac, met snurkende afghanen en huilende babỳs!

2022-11-23

Wijzen naar Qatar, maar ogen sluiten voor islamisering in Nederland!

De opwinding over Qatar is groot. Want in dat land neemt men het niet zo nauw met de mensenrechten, is homoseksualiteit strafbaar, worden vrouwen onderdrukt en is vrijheid van meningsuiting ongewenst. De FIFA heeft zich voor veel geld onderworpen aan de autoritaire regering, die door corruptie het WK kregen toegewezen.En wij onderwerpen ons door deelname aan een toernooi in zo’n land, ook aan deze achterlijke regels.

Natuurlijk is de verontwaardiging terecht over het bekrompen gedoe in islamitische landen, maar waarom maken we er ons nu druk om dat het gebeurt in Qatar en zwijgen we er zoveel mogelijk over in Eigen Land? 
Want we hebben een zichtbaar islamistische dreiging in ons eigen land, die we met een zelfde verontwaardiging zouden moeten benoemen en bestrijden.

Homoseksuelen en Joden worden in toenemende mate in Nederland bedreigd door radicale moslims,  moeten vrouwen steeds vaker opletten hoe ze zich kleden , en zijn er tal van andere problemen die een gevaar zijn voor onze samenleving en een verband hebben met de islam ideologie. Maar ondanks dat steeds meer mensen wijzen op dit probleem,  houden regeringsvertegenwoordigers en bestuurders rapporten en cijfers het liefst geheim die dat gevaar onderbouwen.
Triest is ook dat de regering geen concreet beleid heeft om dit groeiende probleem te gaan aanpakken, erger nog, in het regeerakkoord spreekt men niet eens over de groeiende radicalisering van de moslimgemeenschap.

Misschien wel het meest deprimerende,  degenen die opkomen voor onze Vrijheden en de gevaren van deze “religie” aankaarten , door beleidmakers en media steeds vaker als islamofoob en racistisch worden neergezet. Het gevaar in ons land wordt dus niet alleen onderschat en genegeerd, maar degenen die hierop wijzen, worden zelfs beschuldigd van ‘moslimracisme’. Lekker makkelijk om zo vooral de inhoudelijke discussie te kunnen ontlopen.

Wie de ogen sluit voor de gevaren van de politieke islam in Eigen Land, is hypocriet en schijnheilig als hij wel met vingertje wijst naar Qatar.
Want een oneloveband dragen in Qatar, lost het probleem dat in Amsterdam West homo’s die Hand in Hand lopen en daarom inelkaar geslagen worden niet op!

kmc_20221123_203128.jpg

Edwin - 21:54:29 | Een opmerking toevoegen

 






 
E-Mail