Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

2023-09-08

Ambassade tour in Den Haag 23 september!

Wegens technische problemen op www.pegidanederland.com, maken we gebruik van deze site voor de aankondiging van de Ambassade Tour 2023!

We hebben 26.08.2023 vier demonstraties voor 23.09.2023 aangemeld.
Om zoals laatste keer ongeregeldheden door gewelddadige en stenengooiende moslims te voorkomen, boden we de Gemeente Den Haag aan het concept zoals in Utrecht, Amsterdam en Leiden te volgen. Dat betekent stilzwijgen vantevoren van alle partijen over de demonstratie, eerst naderhand derden informeren. Zo wordt het maximale gedaan om het demonstratierecht van de aanmelder te kunnen waarborgen, vermijdt je wanordelijkheden en kan je de demonstratie met veel minder politieagenten faciliteren. We kregen vanochtend een telefoontje dat men het niet actief openbaar zou maken, maar niet kon garanderen dat het geheim blijft. Jammer maar dan moeten we het voor onze eigen veiligheid openbaar maken, om niet verrast te worden tijdens de demonstratie door een horde van gewelddadig tuig.

Tekst gaat verder onder de foto!

turkse(1).jpeg
Gisteren tijdens het demonstratierecht rondetafelgesprek in de tweede kamer, was men het er van Links tot Rechts, van Bestuurders tot “Mensenrechtenorganisaties”, van Deugclubjes tot Media over eens, dat vreedzame demonstranten hun recht om te demonstreren op een zicht en hoor locatie niet door gewelddadige tegenstanders mocht worden ontnomen. Kozp vindt zelfs dat een Sinterklaasintocht verboden moet worden. als KOZP vanwege dreiging het demonstreren onmogelijk wordt gemaakt. Moeten wij van Pegida dan ook eisen dat indien een demonstratie voor een Moskee onmogelijk wordt gemaakt, de burgemeester ook de gebedsdienst verbied😉

Hoe vreemd eigenlijk dat Pegida die al jaren vreedzaam demonstreerd, zijn demonstraties netjes aanmeld, zich aan gemaakte afspraken houdt, niet zijn zegje mag doen bij zulke bijeenkomsten ondanks de vele onterechte aanhoudingen, het geweld van tegenstanders, de beperkingen en verboden die ons worden opgelegd en ga maar door. Het gaat die andere bewegingen vaak helemaal niet om het demonstratierecht, ze kijken vooral door hun eigen bril en willen anderen verbieden wat ze voor zichzelf wel eisen.
Mooi voorbeeld daarvoor is de anti Nederlander partij DENK, die in alle gemeenteraden en tweede kamer eiste dat KOZP bij intochten langs de route moet kunnen demonstreren, maar demonstraties bij moskeeën wil verbieden, mohammed cartoons wil verbieden, koran verscheuren/verbranden …….waar Denk terecht duidelijke woorden sprak over geweld richting KOZP demonstranten, zwijgt men als de “Eigen Aanhang” een aangemelde demonstratie van Pegida met geweld en stenen verstoord. Dat tot heden het Openbaar Ministerie geen onderzoek doet naar het verstoren door geweld en stenengooien, laat voor de zoveelste keer het #metenmet2maten door de Overheid zien.

Wij hadden direct na het geweld door moslims bij onze laatste demonstratie aangekondigd, de demonstratie op een ander moment ten einde te brengen. Niet het verscheuren van een Koran, maar de reactie uit de moslimgemeenschap/landen is het gevaar voor onze samenleving.
De 3 eerste demonstraties richten zich dan ook volledig op de landen die zich continu met de Nederlandse VvMU bemoeien, landen waar andersdenkenden en mensenrechten zelf niet respecteert worden.
De vierde demonstratie is voor de Deense Ambassade om onze vrienden Patrioterne gâr live en Danske Patriot te steunen, hun land lijkt te buigen voor gewelddadige moslims en islamterreur.

We zijn benieuwd hoe de demonstraties gaan verlopen, en iedereen kan ervan uitgaan dat dit niet de laatste zullen zijn.

Edwin - 14:36:02 | Een opmerking toevoegen

 


 
E-Mail