Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Met liefde een boek vol haat verbrand.
  • Wie heeft belang bij vooraf demonstratie openbaar maken?
  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!

2022-08-21

Landen die Burgers weigeren , krijgen van ons geen geld of visa meer!

Steeds weer horen we van politici, afgewezen #asielzoekers moeten worden uitgezet. Makkelijk gezegd vooral voor de verkiezingen, of bij onpopulaire maatregelen zoals nu gemeenten met DWANG asieleisers op te nemen ineens roepen we moeten ook naar de instroom kijken. Ook om #Marrakech verdrag als positief te verkopen, kwam Mark Rutte aanzetten dat dit zou helpen met uitstroom…… 

Maar gedaan is er niet genoeg, kunt eigenlijk wel zeggen NIETS. We accepteren het in dit Land dat landen als Marokko, gewoonweg weigeren om hierover in gesprek te gaan. In de tussentijd moeten Nederlanders de overlast die dit tuig veroorzaakt accepteren, de kosten komen op bordje van de belastingbetaler en het heeft een aanzuigende werking op andere gelukzoekers als je weet dat er geen uitzetting gaat plaatsvinden.

Continu horen we wel dat we afspraken en de morele plicht hebben vluchtelingen te helpen, natuurlijk zal niemand echte oorlogsvluchtelingen terug willen sturen, maar ondertussen weten we toch wel dat er maar een hele kleine minderheid van de mensen die in Nederland aankomen een echte oorlogsvluchteling is. De “vluchtelingen” komen vooral naar Nederland omdat ze hier het beste All Inclusive aanbod te wachten staat, met het minste risico te worden uitgezet. Ze nemen daar ook graag een paar nachtjes buiten het hek slapen in Ter Apel voor op de koop toe, daar hadden hun lotgenoten, hulpverleners en smokkelaars ze al over geinformeerd toen ze nog duizenden kilometers van Ter Apel verwijderd waren. 

Toen ze dus nog konden kiezen in een ander Land asiel te vragen, met slaapplaats in een AZC. Ik heb dus geen medelijden met deze mensen, die zich niet anders gedragen dan touristen die toch afreizen naar een vakantieplaats ondanks dat alle hotels zijn volgeboekt.

Nu een oude Wet uit de kast halen, om dit soort mensen dus met DWANG te moeten opvangen schiet bij mij echt in het verkeerde keelgat. De Staatsecretaris gedraagt zich op dit gebied als de machthebbers dat tussen 40-45 in Nederland ook deden, enige is dat het nu niet om Duitsers maar veelal om Gelukzoekers gaat die Gemeentes door hun strot geduwd krijgen en moeten huisvesten!
Vraag je aan omwonenden van veel AZCs blijkt er zelfs een grote overeenkomst met de Duitsers uit WOII, ook de gelukzoekers stelen massaal FIETSEN.

Hij had ook echt werk kunnen maken om die instroom te beperken, maar nog makkelijker om die uitstroom werkelijk in gang te zetten. De instroom beperken we door grenscontroles, opvang te versoberen in gesloten azc’s, procedure bij veilige landers binnen 24 uur en beroep tegen uitspraak in land van herkomst, alleen natura en geen geld te geven, de bewijslast om iets te krijgen omdraaien, niet Nederland moet bewijzen dat ze Gelukzoekers zijn, maar ze moeten zelf bewijzen dat ze ECHTE vluchtelingen zijn. En natuurlijk moeten we illegaliteit maar ook de hulp aan illegalen strafbaar stellen, dus ook wie werk of onderdak bied maakt zich strafbaar .

Het ontbreken van identiteitspapieren en andere smoesjes mogen geen hindernis zijn iemand per direct terug te sturen, want je kunt toch niet meer uitleggen dat afgewezen/Illegalen in Nederland voor overlast en criminaliteit zorgen, waarbij onschuldige Nederlandse burgers hun leven in gevaar is. Zien aan Duitsland waar nu een Ethiopier die al 16 jaar het land had moeten verlaten een vrouw van 89 jaar heeft vermoord, dat politici die al jaren niets doen aan uitstroom dan ineens MOORD en BRAND schreeuwen……en daarna weer overgaan tot de orde van de dag.

Wil een land van herkomst zijn eigen burgers niet terugnemen, dan direct stoppen met ontwikkelingshulp en andere gelden die land ontvangt. Verder annuleren van inreisvisa en diplomatieke betrekkingen op laag pitje zetten (ambassades sluiten). Als vervolgstap kan je denken aan handelssancties, want vriendelijke woorden gaan het probleem waar we mee zitten opgescheept echt niet oplossen. 

En wanneer dan de mensen die het niet breed hebben in de landen waar deze gelukzoekers vandaan komen er onder moeten lijden, is dat niet fijn, maar erger nog vindt ik dat Nederlanders lijden onder deze afgewezen/illegalen!

wat-als-grenzen-dichtgaan-vakantie-poliswijzer.png

Edwin - 12:43:21 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter

 
E-Mail