Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Met liefde een boek vol haat verbrand.
  • Wie heeft belang bij vooraf demonstratie openbaar maken?
  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!

2022-10-25

18 jaar na moord op Theo van Gogh, islamisering in Nederland?

18 jaar na moord op Theo van Gogh, islamisering in Nederland?

Op 02.11.2022 houden we in Groningen een demonstratie vanaf 18 uur, locatie is de Ossenmarkt
Lees verder onder de foto 
kmc_20221025_144213.jpg
We doen het extra in Groningen en niet in Amsterdam waar we smiddags bij herdenking zijn, om de doorgang daarvan niet te hinderen of in gevaar te brengen.

Groningen is de stad met een burgemeester die Ter Apel vergelijkt met Lampedusa, na deze demonstratie kan hij zijn stad door de reacties van de Islamistische gemeenschap misschien ook vergelijken met Kaboel of Teheran.

18 jaar geleden werd programmamaker en televisiepresentator Van Gogh, op 2 november door Mohammed Bouyeri vermoord in de Linnaeusstraat te Amsterdam.images.jpeg

Zijn film submission was omstreden door kritiek op de islam en werd door veel moslims vooral in het buitenland als godslastering ervaren.

Ook bij de film Fitna van Wilders in 2007 waren het vooral de reacties die men vanuit het buitenland verwachtte, waarvoor men bang was en niet zozeer van de al in Nederland levende moslims.

De moord op Theo maakte duidelijk dat we al in 2004 een groot probleem met aanhangers van de islam hadden, die geen kritiek op hun ideologie accepteren en bereid zijn geweld te gebruiken.

images (1).jpegNu 18 jaar later heeft zich de situatie dramatisch verslechterd, de Overheid heeft niets gedaan om de democratie en VvMU te verdedigen, erger nog men kijkt toe en knuffelt met deze gemeenschap om ze koest te houden. Verder blijven de grenzen wagenwijd open, voor nog meer migranten die veelal aanhanger zijn van deze fascistische ideologie.

Dit is voor ons onacceptabel, we laten niet door aanhangers van een fascistische ideologie in onze vrijheid beperken.
Deze zomer hebben we besloten met keiharde acties de problemen met deze gemeenschap nog duidelijker zichtbaar te maken, maar ook het hypocriete #metenmet2maten van de moslimknuffelaars bloot te leggen.

Afgelopen weekend gaven we in Rotterdam en Den Haag een klein voorproefje, beide malen ging de Overheid op de knieën voor de dreigende en gewelddadige moslims.
Laat iedereen duidelijk zijn dat wij geweldloos tot alles bereid zijn, door niemand ons de mond laten snoeren of intimideren.

De gemeente Groningen hebben we direct in het eerste gesprek op de hoogte gesteld, dat we een Koran gaan vernietigen…….het zoals andere gemeenten deden “wir haben es nicht gewusst” …gaat dus zeker niet op!
Pegida_actie-e1551703376695.jpg

Natuurlijk kunnen gemeenten ook demonstraties verbieden of enorm beperken, maar ook daar weten wij dan wel raad mee lieten o.a acties als de Mohammed pop bij de As-Soennah zien.

U kunt dus als gemeente kiezen tussen een in overleg georganiseerde demonstratie, of wilt verrast worden met een actie. 

02.11.2022 Groningen vanaf 18 uur Ossenmarkt

No Islam, Just Freedom!

Edwin - 14:22:34 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter

 
E-Mail