Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!
  • Dat was mijn laatste aangifte, wat een "CLOWNS" bij het #OM!
  • Ambassade tour in Den Haag 23 september!

2021-10-05

Als het om grote aantallen “vluchtelingen” gaat, moeten we misschien meer naar #Magreb dan Afghanistan kijken!

Steeds weer reis ik naar Hotspots, om met eigen ogen te kunnen vaststellen waar stromen “vluchtelingen” onderweg zijn en om wat voor soort mensen het dan gaat. Het is een groot voordeel met eigen ogen te hebben gezien, waarover anderen als “deskundige” in talkshows zitten en ons van alles vertellen (meestal wijsmaken) . 
In 2015 stond ik urenlang op een station in Hongarije en zag duizenden “vluchtelingen” die dag aankomen, ruim 95% jonge mannen die op de #MSM als hoogopgeleide families aan het Volk werden verkocht, vanaf het station gingen ze lopend (onder begeleiding Hongaarse politie) naar de grens met Oostenrijk (waar bussen en taxi’s wachten) en gooiden op het fietspad kleding, tenten, en van allerlei papieren weg. In 2016 begonnen we in Scandinavien en eindigden aan de Bulgaars -Turkse grens, maakten duidelijk dat wat politiek en #msm suggereerden “Balkan is gesloten” grote onzin was. Daar hoorden we ook dat de route voor drugssmokkel werd gebruikt, in de Bulgaarse bossen aan de Turkse grens vonden we behalve in één vd verlaten camps veel lege blikjes redbull, achtergelaten papieren, medicijnen ook een bal opium. Nog in dat zelfde jaar reisden we naar Sizilien en ondekten dat de Italiaanse regering niet alleen probeerde de “vluchtelingen” uit beeld te houden, maar ze ook gratis trein kaartjes gaf om naar andere landen in Europa te reizen. In het voorjaar van 2020 was ik op Lesbos, zag niet alleen dat er bijna geen kinderen (zeker geen alleenstaande) maar het in grote meerheid jonge manlijke Afghanen waren die in Moria zaten en geen oorlogs “vluchtelingen” uit Syrie. Toen na veel geroeptoeter door de #asielindustrie er was besloten die minderjarige kinderen te gaan helpen, bleek ik gelijk te hebben, die minderjarige kinderen waren er namelijk niet waarover avond na avond in de Talkshows was gesproken. Ook niet plaatsgevonden heeft de genocide die #corona zou veroorzaken volgens de NGO”s in de kampen, als we ze niet snel naar onze landen zouden halen. Tussendoor nog op andere plekken in Europa geweest , en nu zijn we onderweg naar een locatie die al eerder in de focus stond en zomaar weer de draaideur van de EU kan worden.
We zien namelijk een zeer onstabiele lage in landen als Tunesie en Libie, maar ook in het achterland van deze staaten. In sommige landen wil de Elite een democratie, maar ziet het Volk waarvan een groot deel dagelijks moet vechten om te overleven misschien liever een sterke dictator die deze last afneemt. De Arabische lente heeft maar voor een klein deel vd bevolking iets positiefs gebracht, voor een groot deel zorgde het voor meer onzekerheid en een uitzichtloze toekomst. 
Veel mensen kijken nu nadat de Amerikanen het land hebben verlaten naar Afghanistan , en zijn bang voor vluchtelingenstromen die van daar gaan komen. Natuurlijk zullen er nog meer komen als degene die we zelf al hebben opgehaalt, maar de reis naar Europa is een lange barre reis, kost veel geld wat de meeste Afghanen niet bezitten en dan is er nog Turkije als bufferzone waar we tegen geld “afspraken” mee hebben gemaakt.
Kijken we naar de laatste jaren, zien we dat vooral migranten uit Noord-Afrika naar de EU kwamen. Dit heeft te maken met de veel geringere afstand, wat ook zorgt dat de reis “betaalbaar” blijft. We zien dat dit jaar tot eind september er al meer dan 45.000 migranten ( de geregistreerde, werkelijk aantal veel hoger) via de Middellandse Zee naar Italien kwamen, daarvan ca 25% kwam uit Tunesie en dat ook de Tunesische kustwacht steeds vaker bootjes stopt. Ik kijk daarom met grote zorgen naar de onstabiele situatie in bv Libie, Tunesie en Algerije , die nu al zorgt voor een toename, maar bij verdere verslechtering en geen oplossingen in de regio voor een veel grotere stroom “vluchtelingen” dan nu vanuit Afghanistan gaat zorgen. Wetende hoe groot de overlast en criminaliteit nu al is van dit soort “kansloze asielzoekers”, moeten we er dus alles aan doen dit te stoppen. Wij zijn nu op weg in deze regio, zullen zowel ter land als ter zee op zoek gaan…. 

Morgen meer….. 

Wilt u me ondersteunen, zodat we hiermee kunnen blijven doorgaan :
Steun me met een donatie !

Edwin - 09:56:57 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter





 
E-Mail