Laatste Nieuws :

Meest recente 5 inzendingen

  • Met liefde een boek vol haat verbrand.
  • Wie heeft belang bij vooraf demonstratie openbaar maken?
  • Op bezoek in die andere Spaanse enclave "Melilla"
  • Wanneer een ideologie dienen, belangrijker is dan de rechtsstaat!
  • Een gebiedsverbod om mond te snoeren, past niet in een democratie!

2021-04-08

Links-extremisten krijgen blijkbaar V.I.P behandeling bij #OM!!

Vandaag 8.04.2021 ontvingen we per post een brief van het Openbaar Ministerie, waarbij we na het lezen bijna van onze stoel vielen.IMG_20210408_145956.jpg

Want in de brief staat niet hoe het nu verder gaat met onze aangifte van 02.06.2019 wegens verstoren door moslims van een aangemelde demonstratie, staat ook niet hoe het nu verder gaat met de arrestaties van 22.06.2019 in Eindhoven ,of hoe het nu verder gaat na onze arrestaties van 28.06.2020 in Den Haag . Nee, de brief gaat over vernielingen met verfbommen van afgelopen week voor het gebouw van de 2de kamer, binnen een week van aangifte tot brief in de bus met beslissing hoe verdere verloop en datum. 
20210408_160753.jpg20210408_160757.jpgIn de brief staat dat ze zonder dat er een rechter aan te pas komt, zonder dat er iemand aanwezig mag zijn, dan op 14 juni tijdens een “theekransje” gaan beslissen of en indien ja, welke straf de dader die onze auto bekogelde met verf dan krijgt.
Screenshot_20210408_144859.jpgHet gaat hier ook ineens alleen MAAR om vernieling, terwijl er ook aangifte is gedaan wegens opruiing en verstoren van een aangemelde legale demonstratie….dat veegt men blijkbaar voor de zoveelste keer gewoon even onder het tapijt.
Het Openbaar Ministerie maakt er keer op keer een showproces van als men denkt mensen van “rechts” te kunnen bestraffen, zie #Blokkeerfriezen, zie ons van #Pegida, of de #Hooligans die met eieren naar #KOZP gooiden etc, maar gaat het om gewelddadige moslims of links tuig dat bij “rechtse” demonstraties geweld gebruikt of vernielingen pleegt, handelen ze het in achterkamertjes af en geeft men er zo min mogelijk aandacht aan.
Wij moeten keer op keer soms jaren wachten tot er een beslissing valt bij zaken die vaak zo overduidelijk zijn, zouden we niet tig keren navragen, hoor je nooit meer iets en vegen ze het machtsmisbruik onder het tapijt. 
Maar tijdens de demonstratie kregen enkele omstanders al de indruk, dat had ik geen “burgerarrest” gedaan, de dader er misschien zonder opgepakt mee weg had kunnen komen, eender als in voorgaande gevallen als men geweld etc tegen ons gebruikt heeft.

De oproep van Jenny Douwes om een “demonstratie te verhinderen” van #KOZP gekkies werd landelijk nieuws, en ze werd veroordeeld voor opruiing. Als ik het pamflet lees van #AFA en ook de tekst die eronder staat, is meer dan duidelijk wat de bedoeling was met de oproep, zeker als we nu achteraf weten dat enkelen deze oproep gevolgd zijn en het SMASH letterlijk namen met verf.
Maar we zien hier hetzelfde gebeuren als bij de oproepen om te komen rellen in #Eindhoven op 26.05.2019, deze opruiende oproepen worden niet bestraft, zeg jij als #blanke patriot ook maar een verkeerd woord, sta je voor de rechter.
We zien steeds vaker dat er een verschil in behandeling is door #OM, #Politie naar gelang van je “politieke gezindheid” en “religie”, vandaar ook meer dan begrijpelijk dat steeds minder mensen vertrouwen hebben in de rechtsstaat.

Wanneer je geen geweld, geen vandalisme pleegt in Nederland, maar hebt de verkeerde standpunten, en men verdenkt je van het niet hebben aangemeld van een demonstratie, dreigt het Openbaar Ministerie weet ik uit eigen ervaring, ben daar zelf enkele keren voor opgepakt , met boetes tussen de €250 en €750 en een voorwaardelijke gevangenisstraf en moet voor de rechter komen. Meld je geen demonstratie aan, komt met minimaal 2 personen zoals hier op 31.03.2021 het geval was, gooit verfbommen op en in de auto, verstoort daarmee een vreedzame aangemelde en toegestane demonstratie, kom je niet voor de rechter en zou er zomaar een koehandel tussen OM en Linksextremist kunnen plaatsvinden.
Absurd, maar we kijken er allang niet meer van op, de wappies staan namelijk niet wekelijks op het museumplein of malieveld, maar werken bij het Openbaar Ministerie!!!

Edwin - 13:47:32 | Een opmerking toevoegen

 

             X, formerly Twitter





 
E-Mail